zona franca

El CIE no es reforma: s´enderroca 2016 [Contrainfos]

play
Dimarts, 12 Gener, 2016

Les morts no s´obliden, el Cie no es reforma, s´enderroca. Amb aquest lema es convocà el passat dimarts 12 de gener una concentració a les portes del CIe de Zona Franca. Les obres de remodelació d´aquest centre, estàn lucrant a empreses i la Creu Roja hi és involucrada. Recordem que en en aquest centre han mort 3 persones des de la seva inauguració l´any 2006.

Manifestació per la mort d' Alik [Contrainfos 63]

play
Dilluns, 9 Desembre, 2013

300
persones es van manifestar el 9 de desembre al cor de Barcelona per
reclamar que s'investigui a fons la mort del ciutadà armeni de 42 anys
Aramis Manukyan, conegut com a 'Alik', el passat 3 de desembre al Centre

Contrainfos 14. Visita al CIE de Zona Franca

play
Dijous, 17 Maig, 2012

El passat dilluns 30 d'abril, el ministre d'Interior jorge fernández Dias, anul.laba la seva visita prevista al CIE de zona franca i en el seu lloc es presentaven el secretari de seguretat de l'Estat, Ignacio Uyoa i la delegada del govern de l'Estat espanyol, María de llanos. La seva idea era presentar la nou reglament dins els centres d'internament, i aconseguir aixi un rentat de cara enfront els ultims fets com les vagues de fam, les tortures, o les morts dins dels centres d'internament d'estrangers. Ni centres d'Internament d'estrangers ni centres d'estancia contralada d'estrangers, que es com a partir d'ara els volen denominar.

Contrainfos6. Concentracio davant el CIES de zona franca

play
Diumenge, 8 Gener, 2012

El passat 8 de gener es va dur a terme la protesta més massiva que s'ha vist fins ara davant el Cie de zona franca. La mort d'un altre intern ha provocat les fortes protestes per part de la població

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.