yonopago

Contrainfos 42. No devem no paguem. Insubmissió fiscal 2013

play
Dimarts, 9 Abril, 2013

Durant el mes d'Abril es porta a terme la campanya "nodevemnopaguem", Insubmissió fiscal 2013. La dea es convidar a la població a tancar totes aquelles comptes bancàries obertes en bancs d'ètica capitalista i donar lloc a una economia social aixi com fer una crida cap a la revolució Integral. Acció col·lectiva com a forma de pressió als poders dels Estat i de la Banca.

Contrainfos 32

play
Dimarts, 15 Gener, 2013

En aquest Contrainfos parlarem de la manifestació a Euskadi a favor dels presos vascos, el procés de desallotjament en què es troba l'altra carboneria, les accions de la PAH davant Caixa Catalunya, el nou desallotjament dels emigrants africans a poble nou i les accions contra la pujada abusiva de preus del transport públic. També farem un recull de les festes alternatives de Sant Andreu.

Contrainfos 14. Nou "yonopago" metro

play
Dijous, 17 Maig, 2012

Una nova accio de yonopago es va dur a terme a bcn i madrid, per protestar en contra les pujades abusives del preu del bitllet.

Contrainfos núm. 7: Protestes TMB.YONOPAGO

play
Dimecres, 1 Febrer, 2012

Actualment el finançament del transport públic depèn el 60% de les administracions públiques, és a dir, dels impostos que paga la societat. La resta es paga amb la compra de bitllets i de publicitat. Amb la davallada dels viatges l’ATM, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, s’ha endeutat en un 10% i per solucionar-ho, en comptes de recorre als agents polítics, ha anat incrementant des del 2002 els preus dels transports en un 38%. Es veu però que no ha estat suficient la descabellada pujada de preus i ara han optat per començar a retallar línies.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.