vih

El voluntariat més positiu

play
Dilluns, 13 Gener, 2014

En l’actualitat la visió social sobre el VIH-SIDA és més positiva que
quan es va donar a conèixer: la major informació existent i pel fet que
hagi haja passat de ser una malaltia mortal a crònica, que amb un
tractament adequat pot permetre una qualitat i esperança de vida molt
similar a la mitjana social. A més, el voluntariat en entitats de

Denúncia per serofòbia

play
Dimarts, 3 Desembre, 2013

Diferents entitats LGTB i de lluita contra la SIDA, han presentat davant la Fiscalia provincial de Barcelona , a la que pertany la fiscalia de Delictes d’Odi i Discriminació, una denúncia contra el Sindicat de Polícies de Catalunya.

10a TROBADA DE PERSONES AMB VIH

play
Dilluns, 4 Novembre, 2013

El passat 29 d’octubre es va portar a terme la X Jornada de promoció de la salut i qualitat de vida per a persones amb VIH/Sida, organitzada per la ONG Projecte dels NOMS -Hispanosida. La jornada es va celebrar a Barcelona i va tenir una gran assistència.

Serofòbia i mossos, després de l'homicidi

play
Dijous, 31 Octubre, 2013

Els moviments LGTB i AntiSIDA presentaran una denúncia pel comunicat del Sindicat de Policies de Catalunya sobre l'estat serològic de Juan Andrés Benitez després de la seva mort, encara no aclarida però amb nombrosos testimonis i imatges del moment de la detenció, immobilització i cops que els mossos van portar a terme.

MONTSE PINEDA: “EL QUE ENS POSA EN RISC (EN LA PREVENCIÓ DEL VIH) NO ÉS TANT LA PRÀCTICA SINÓ LES DESIGUALTATS”

play
Dissabte, 26 Gener, 2013

Montse Pineda és coordinadora d’indcidència política de Creación Positiva. Porta 19 anys treballant en organitzacions d’atenció a les persones que viuen amb VIH i de defensa dels drets sexuals. Actualment és la Presidenta del Comitè 1er de Desembre (Plataforma unitària de les ONG Sida de Catalunya).

LES ENTITATS DE PREVENCIÓ I ATENCIÓ DEL VIH-SIDA CLAMEN CONTRA LES RETALLADES EN SANITAT

play
Diumenge, 2 Desembre, 2012

“Més drets!! Menys retallades!! Menys excuses!” aquest va ser el crit final del manifest del Dia Internacional de lluita contra la SIDA que va ser llegit a la Plaça Sant Jaume de Barcelona el passat dissabte 1 de desembre.

MONTSE PINEDA: “L’HOMOFÒBIA ÉS UN DELS FACTORS DE RISC MÉS IMPORTANT PER A LA TRANSMISSIÓ DEL VIH”

play
Divendres, 30 Novembre, 2012

Entrevista a Montse Pineda, presidenta del "Comitè 1er de desembre" i membre de Creació Positiva i Joaquim Roqueta, president de Gais Positius i membre de la junta del "Comitè 1er de desembre, ens parlen de l'homofòbia com a factor de risc per a la transmissió del vih, però també de la situació específica de transsexuals i lesbianes.

FERRAN PUJOL (PROJECTE DELS NOMS): “QUE UNA PERSONA VIH+ EN TRACTAMENT JA NO SIGUI INFECCIOSA HAURÀ D’ACABAR IMPACTANT A LA SOCIETAT”

play
Dijous, 29 Novembre, 2012

Entrevista a Ferran Pujol, director de la ONG “Projecte dels Noms”, que ens parla de les retallades que estan patint les associacions i de l’estigmatització que encara pateixen les persones seropositives en entorns com el laboral.

ROQUETA (GAIS POSITIUS): “LES RETALLADES DEL GOVERN ESPANYOL EN PREVENCIÓ DEL VIH PODRIEN DUR A QUÈ S’INCREMENTI EL NOMBRE DE NOUS CASOS”

play
Dimecres, 28 Novembre, 2012

Joaquim Roqueta, president de Gais Positius, ha criticat les retallades del Govern espanyol en prevenció i atenció del VIH i assenyala que podrien provocar, com en Grècia amb retallades similars, un increment dels nous casos.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.