UAB

La reforma de les pensions, amb Miren Etxezarreta

Diumenge, 1 Maig, 2011

Xerrada de Miren Etxezarreta a la UAB, amb motiu de la celebració de l'1 de maig. Catedràtica Emèrita d'Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona i Doctora per la London School of Economics, explica el funcionament del sistema de pensions, la reforma escomesa pel govern del PSOE i les alternatives. Situa la reforma de les pensions dins l'ofensiva neoliberal que utilitza la crisi per imposar el seu programa.

Inauguració del curs a la UAB

play
Dimecres, 15 Setembre, 2010

Treballadors de la UAB interrompen la sessió d'inauguració del curs que comptava amb la presència del President Montilla. Cap a la vaga general!!

Vine a okupar les aules

play
Diumenge, 21 Juny, 2009

Crida a ocupar les aules contra l'apliació del Pla Bolonya de reforma dels estudis universitaris. Des de les aules okupades de les universitats UAB, UB, Girona, València i Madrid.
Lluita estudiantil. vine a okupar les aules!

UAB heu vist

play
Dijous, 11 Juny, 2009

video humoristic

Debat sobre la crisi

play
Divendres, 30 Gener, 2009

Robert Tomàs, economista i professor d'Economia Aplicada de la Universitat Autònoma, Núria Almirón, professora de Comunicació de la Universitat Pompeu Febre i Jordi Marí, director de FETS (Finançament Étic i SOlidari) i economista Debat sobre la crisi als platós de la UAB parlen amb Andreu Gual sobre les falses promoses del sistema ecònomica, les opcions i alternatives al mateix i el paper dels mass media. El debat comença també, comentant l'acció d'Enric Duran (3 mesos abans Enric Duran feia pública l'acció de no tornar els crèdits ).

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.