Regals especistes per Nadal

TVAnimalista
Divendres, 16 Desembre, 2011

Intermon Oxfam i la marca de roba “Sprinfield” treuen l’especisme al mercat en forma de regals “solidaris” o “apadrinamients”.

Sprinfield, per a deixar clar que el seu interès és la pura llana i no la roba ètica, ha engegat una campanya d’apadrinamient d'ovelles merines, de les quals surt la seva matèria primera, a Austràlia, fins al pròxim 31 de desembre.

Per cada compra superior a 50 euros en peces de llana, el client rebrà una targeta amb un codi que pot utilitzar a la pàgina web de la companyia per a “triar l'ovella que es vol apadrinar i posar-li el nom més original possible”.

Així, l’apadrinamient, que és una paraula positiva quan la usem amb humans ja que permet que criatures del tercer món o d'altres espais i situacions desfavorides tinguin una possibilitat de futur, es converteix en esclavitud en el cas d'aplicar-la a altres animals.

Per la seva banda, Intermon Oxfam presenta a la seva pàgina web la possibilitat de comprar targetes de felicitació que contribueixin a regalar gallines, vaques, cabres, pollets, cobaies i altres animals com productes per a ser convertits en les finalitats que es creguin necessàries: menjar, roba, per a comerciar amb ells...

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.