Campanya electoral del PACMA

TVAnimalista
Dissabte, 12 Novembre, 2011

Aquest cap de setmana, el Partit Animalista Pacma ha col·locat la primera taula informativa a l'Avinguda President Companys de Tarragona.

El Partit ha donat informació a les desenes de persones que s'han apropat interessades, tant pel matí com al vespre. L'objectiu, segons informa la coordinadora de Pacma a la província de Tarragona, Meritxell Serre, és apropar les propostes electorals a la població i donar una informació més propera de les directrius del partit animalista. El Pacma a Tarragona va aconseguir recollir un total de 1.405 firmes, el triple del que s'exigia per llei, com a aval per poder presentar-se a aquestes eleccions de caràcter estatal.

Els membres de la delegació de Tarragona han valorant positivament la resposta de la ciutadania per tal de poder optar a les eleccions i fan una crida per demanar el vot de totes aquelles persones a les que els importen els drets dels animals. La propera setmana, Pacma Tarragona té previst situar-se a la Rambla Nova i impulsar altres actes de campanya com el repartiment de material informatiu entre els ciutadans.

A Palma, l’activista Juan Ignacio Codina va haver d’aguantar en silenci els insults de simpatitzants del Partit Popular, que li deien coses com “Antitaurino cuando esto es España” mentre ell els demanava “civisme i convivència”. Gràcies a la presència de dos agents de la policia local els insults i agressions verbals no van passar a més, tot i que als del PP els és difícil no sentir-se agredits per la mera presència d’algú que pensi diferent a ells, ja que, segons un dels simpatitzants del PP, els animalistes “provocan pero en silencio”.

El Partit també ha pogut penjar algunes banderoles a Barcelona gràcies a la generositat econòmica d’alguns dels seus afiliats.

A les passades eleccions municipals i autonòmiques, el PACMA va obtenir gairebé 72.000 vots, pel que esperen superar la barrera dels 100.000 en aquestes i apropar-se a obtenir representació a les pròximes eleccions europees, de circumscripció única.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.