transexualitat

relatos marranos

play
Dilluns, 30 Juny, 2014

Desde la colección D-Fracciones de Pol·len
Edicions tenemos el goce de presentaros la antología de “Relatos

Cultura Trans, creant referents

play
Dilluns, 7 Abril, 2014

Semblaria que els drets i els avanços socials només s’aconsegueixen a partir de manifestacions, concentracions, manifestos o conferències activistes. Però no només de reivinidicació viu el moviment LGTB o la reivindicació no és només això.

22 ANYS DESPRÉS, SONIA

play
Diumenge, 13 Octubre, 2013

“A Sonia Rescalvo Zafra, que va morir brutalment assassinada el 6 d’octubre de 1991 en aquesta glorieta per un grup de neonazis a causa de la seva identitat sexual. La ciutat de Barcelona condemna aquest crim i rebutja qualsevol actitud o acció que vulneri els drets recollits a la Declaració Univesal dels Drets Humans”

mani octubre trans BCN

play
Dimarts, 30 Octubre, 2012

por 15Mbcn

Barcelona, Sábado, 27 de octubre 2012
"Trans-tornem a/el carrer. Dinamitando el binomio para gozar alternativas"
más info: http://octubretransbcn.wordpress.com/

EL MOVIMENT TRANS REIVINDICA LA DESPATOLOGITZACIÓ

play
Diumenge, 28 Octubre, 2012

El 27 d’octubre, i sota el lema “Transtornem el carrer”, s’ha desenvolupat per Barcelona una manifestació reivindicativa organitzada pel moviment trans més alternatiu i que ha tingut la seva rèplica per tot el món.

Recuperant la Memòria Històrica LGTB

play
Dissabte, 6 Octubre, 2012

Divendres 5 i dissabte 6 d'octubre s'han revindicat en dos actes diferents la llibertat afectiva i sexual.

Divendres 5 d'octubre a Sitges es va reinaugurar el monument en contra de l'homofòbia situat al quart espigó de la platja d'aquesta localitat del Garraf.
Aquest monument en forma de triangle rosa, que havia quedat malmès per les condicions meteorològiques, es va col·locar l'any 2006 amb l'Ajuntament socialista i commemora els fets homòfobs de l'any 1996.

Xerrada: "La Transsexualitat"

play
Dissabte, 14 Juliol, 2012

Xerrada organitzada pel GAG (Grup d'amics LGTB) i a càrrec de la Gina i la Joana de l'ATC (Associació de Transsexuals de Catalunya) que ens van parlar dels diferents corrents que hi ha en la transsexualitat, i les diverses formes d'entendre-la. Sens dubte és una xerrada il·lustrativa i que no deixa indiferent.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.