revolució integral

Batzarre (assaig audiovisual)

play
Divendres, 10 Gener, 2014

Estrena recent. Aquest vídeo és una versió reduïda del que serà un treball més llarg.

Contrainfos 42. No devem no paguem. Insubmissió fiscal 2013

play
Dimarts, 9 Abril, 2013

Durant el mes d'Abril es porta a terme la campanya "nodevemnopaguem", Insubmissió fiscal 2013. La dea es convidar a la població a tancar totes aquelles comptes bancàries obertes en bancs d'ètica capitalista i donar lloc a una economia social aixi com fer una crida cap a la revolució Integral. Acció col·lectiva com a forma de pressió als poders dels Estat i de la Banca.

Contrainfos 40

play
Dimarts, 19 Març, 2013

En aquest contrainfos parlem de la jornada de rereguarda en moviment al CSOA l'Astilla, amb l'inici de la campanya "no ens identifiquem". A més, anirem cap a l'illa de Sicília per parlar sobre el moviment NO MUOS i la construcció d'una base militar de la marina americana al poble de Niscemi. Torna l'observador de la informació carregat d'informació, la portada del periodico del 6M, la noticia de E-noticies "quin fàstic", el video mofa de Polònia sobre el burka a lleida i la criminalitzacio de les manfestacions per part de l'informatiu de telecinco.Per utim, l'entrevista REVOLUCIO INTEGRAL, AUREA SOCIAL

Contrainfos 36. Tornen a citar a Enric Duran a l'Audiència Provincial de BCN

play
Dimarts, 19 Febrer, 2013

Desde Contrainfos parlem amb en Gorka de la Cooperativa Integral Catalana i ens explica quina és la situació d'Enric Duran i en què consisteix la Revolució Integral.

Hacia una estrategia de revolución anti-estatal y anti-capitalista en el siglo XXI

play
Dissabte, 5 Maig, 2012

Charla de Félix Rodrigo Mora en Granollers, en el restaurante "Anònims. Menjars i pensars".

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.