privatització

Presentacio del documental Universidad SA [Contrainfos]

play
Dijous, 24 Octubre, 2013

Presentació del documental sobre la pricatització encoberta del sistema universitari català.

El Dret a Gaudir

play
Divendres, 25 Octubre, 2013

El dia 25 d'octubre el parc Güell passa a ser un espai més de pagament
El "El dret a Gaudír" és un curtmetratge documental que descriu el conflicte entorn el nou projecte municipal sobre el Park Güell. Aquesta iniciativa municipal convertirà un bosc urbà, espai de descans veïnal i trobada artística,
emblema de la història de Barcelona, en un museu privat.

Espais de lleure restringits al Raval [Contrainfos]

play
Dimarts, 28 Maig, 2013

Comença a ser habitual que espais que representaven un punt de trobada per la realització d'activitats conjuntes en determinats barris, passin a ser gestionats , restringits i controlats per l'ajuntament de Barcelona. Aquesta pista de futbol, ping pong,... que es troba molt aprop de la rambla del Raval, s'ha vist afectada per unaregulació d'entrada que tan sols obre per les tardes a partir de les 16.00. Quin és el motiu? li preguntem a la gent del barri. 

Contrainfos núm. 12 Manifestació contra la Reforma del Port vell

play
Dimecres, 25 Abril, 2012

Una inversió de 32 milions d'euros es vol dur a terme per convertir el Port vell en una infraeestructura de luxe. És per això, que el passat 14 d'abril, es celebrava una manifestació per aturar-la.

Contrainfos núm. 5

play
Divendres, 23 Desembre, 2011

En aquest contrainfos es parla de les concentració davant el Centre d'Internament d'Extrangers (CIE) de Barcelona en protesta pel vulnerament dels drets de les persones migrades.
D'altra banda veurem com el consumime nadalenc desborda la ciutat de barcelona en plena crisi, la Presentació als cines Verdi del documental "No-Res, vida i mort d'un espai en tres actes" sobre la Colònia Castells, a càrrec del seu director Xavier Artigues.

Torre Agbar // Entrevista con Professor Erik Swyngedouw (V.O. angles)

play
Diumenge, 21 Novembre, 2010

Aigües de Barcelona?

"De qui és la ciutat?”
Professor Erik Swyngedouw, Universitat de Manchester

"De qui és l'aigua?"
Professor Esteban Castro, Universitat de Newcastle

"Quins interessos hi ha darrera de tot això?"
Arianna, Barceloneta

Concentració davant ATLL (Aigües Ter Llobregat)

play
Dimarts, 29 Novembre, 2011

29/11 davant el consell d'administració d'Aigües Ter Llobregat, la CGT convoca una concentració per mostrar el rebuig pel super-endeutement de l'empresa (degut a la mala gestió) i pel que sembla ser la solució a l'endeutement: la imminent privatització d'ATLL. Les dues empreses públiques que gestionaven l'aigua en alta (del riu al diposit, ATLL i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) sembla ser que es privatitzaran en els propers mesos. ATLL endeutada equival a ATLL venuda al mercat. Però recordem i com a últim apunt: si no fos rentable gestionar l'aigua en alta cap empresa privada voldria gestionar-ho. Més infos a aiguaesvida.wordpress.com

Concentració davant de l' ACA

play
Dijous, 24 Novembre, 2011

El 24 de novembre els treballadors de l'ACA i la Plataforma Aigua és Vida s'han concentrat a les portes de l'Agència per fer sentir la seva veu. Els diferents gestors polítics no han permès que l’ACA tingués uns ingressos suficients, ans al contrari, han promogut que l’ACA recorregués a un endeutament creixent per finançar‐se. Això ha creat una situació límit en l’actualitat, que provoca que no sigui possible donar els serveis bàsics i tenir condicions de treball dignes.

Contrainfos núm. 3

play
Dimecres, 30 Novembre, 2011

Latele va realitzar el passat 20 de novembre, un programa especial de seguiment de les eleccions generals. Debats, analisis, videos, entrevistes,....

Entrevistes a estudiants europeus sobre Bolonya a les seves universitats

play
Divendres, 12 Juny, 2009

Informació de Bolonya, opinió d’estudiants europeus i moratòries. Producció de Okupemlesones.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.