prestige

Contrainfos 61

play
Dimarts, 3 Desembre, 2013

Roda de premsa 29M - st AndreuEl divendres 29 de Novembre a la plaça orfila de st Andreu, tenía lloc la roda de premsa del Grup de Suport amb les encausades de la vaga general del 29M. Hi participaren les dues persones encausases, l’advocat del cas i una persona del Grup de Suport i van informar en detall sobre el cas,

Barcelona crida Nunca Mais [Contrainfos]

play
Diumenge, 1 Desembre, 2013

Barcelona, 1 desembre 2013. Concentració sorollosa contra la sentència absolutòria dels responsables del Prestige. Onze anys després de la major catàstrofe ambiental galega, milers de persones es manifesten a diferents ciutats de Galícia i el món contra la impunitat ambiental, exigint que els responsables polítics de la nefasta gestió de l´accident no s´espolsin les culpes. Nunca Mais.

Contrainfos 25 - 10 anys de la catàstrofe del Prestige

play
Diumenge, 11 Novembre, 2012

Concentració de denúncia i memòria de la catàstrofe del Prestige a la platja de la Barceloneta-Barcelona. Durant l'acte s'han llençat al mar 10 clavels blancs per cada any passat des de que va tenir lloc la catàstrofe que va provocar la marea negra l'any 2002.

Organitzat per: Repsol Mata, Greenpeace, Ecologistes en Acció, Canaris/es contra les Prospeccions Petrolíferes, Voluntaris Sense Fronteres, Plataforma Nunca Máis de Catalunya

Contrainfos 25

play
Dimarts, 13 Novembre, 2012

En aquest Contrainfos núm. 25 de la setmana del 13 al 20 de novembre de 2012 parlem sobre la vaga de fam de Telefònica (volem destacar un error a l'últim kyron d'aquesta notícia, la persona entrevistada és el vaguista Albert Diez), la vaga general de 48 hores a Grècia, els 10 anys de la catàstrofe del Prestige i els canvis de normativa per residir a l'Estat Espanyol essent europeu. I l'Observador ens parla sobre el feixisme en context de crisi, la periodista del Contrainfos absolta i Sabino Cuadra a la vaga del Pais Basc.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.