pell

Activistes que es deixen “la pell”

play
Diumenge, 1 Desembre, 2013

Per novè any consecutiu l’organització Animanaturalis ha organitzat
l’acte “Sin piel”. Diumenge passat, mig centenar d’activistes van
protestar nus i tacats de sang en una performance al centre de Barcelona
per posar de manifest la crueltat que s’amaga darrera del negoci de la
indústria pelletera i per a conscenciar a la població que actualment hi

Acte contra la pelleteria

play
Divendres, 10 Febrer, 2012

AnimaNaturalis ha mostrat avui, en una zona comercial de Barcelona, un vídeo amb imatges de la vida que pateixen els animals destinats a l'ús de la indústria pelletera.

Sin Piel 2011

play
Diumenge, 4 Desembre, 2011

Prop de cinquanta activistes d’AnimaNaturalis han protestat nus i amb els cossos tacats de sang contra la crueltat que amaga la indústria pelletera en l'acte Sin Piel que celebra la seva setena edició.

Acte contra granges pelleteres

play
Dijous, 19 Gener, 2012

Activistes d'Igualdad Animal han realitzat, a la plaça Sant Jaume de Barcelona, un acte de protesta contra l'ús d'animals com a vestimenta. Nou activistes s'han engabiat mig nus simulant les ferides i amuntegament que pateixen els visons a les granges, per a denunciar aquesta indústria de la pell.

Acte contra la pelleteria a Tarragona

play
Diumenge, 29 Gener, 2012

El darrer cap de setmana de gener ha tingut lloc a Tarragona un acte reivindicatiu en contra de la indústria pelletera. Aquest acte organitzat per Igualdad Animal ha volgut donar a conèixer als ciutadans la cruesa d'una indústria que exerceix una explotació injustificada vers els animals.

Contrainfos 6. Igualdad Animal

play
Dijous, 19 Gener, 2012

Igualdad animal realitza una accio de protesta a plaça Sant Jaume en contra de les industries pelleteres. defenen la igualtat entre totes aquells éssers vius que poden patir i sentir. L'entrevista ens deixa una dada curiosa: Cada persona de l'Estat espanyol consum anualment una mitja de 100 animals.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.