ONG

ZAM ZAM: “DES DE L’ASSOCIACIÓ DE MUSULMANS HOMOSEXUALS ESTEM OBERTS AL DEBAT I LA COL·LABORACIÓ AMB LA COMUNITAT ISLÀMICA”

play
Dijous, 6 Desembre, 2012

Argentí de naixement, tot i que l’origen de la seua famíalía és Siria, ZamZam és el secretari general de l’Associació de Musulmans Homosexuals LGTB (AMHO).

Desalojo ACCD

play
Divendres, 29 Juny, 2012

Aquestes són les imatges, en brut, del desallotjament policial per part dels mossos de les ONG tancades a la seu de l' Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament el 28 de juny de 2012, gravades pels companys de Quepo (www.quepo.org). Les organitzacions reclamen el compliment dels compromisos econòmics de l'ACCD, després de mesos de negociacions sense resultat. A la petició dels cooperants de parlar amb un responsable per intentar pactar un calendari de pagament, després de 14 hores, arriben un desmesurat contingent dels Mossos d'Esquadra. Podeu llegir el que es va dir a les xarxes socials seguint els hashtags #MASnopaga #cooperaSÍ #presupuestoshumanos. Més informació sobre la situació de les entitats catalanes a http://www.fcongd.org/fcongd/

Trailer: TEASER - El Bazar Solidario

play
Dijous, 9 Desembre, 2010

Esta película cuenta el proceso de desencanto de una madrina respecto al programa de apadrinamiento en el que participaba con una ONG.La madrina es la propia realizadora quien, con su colega Aleix, viaja a Colombia para grabar el publirreportaje de la ONG con la cual colabora.
Realización y producción Zeltia Outeiriño, Aleix Cortés.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.