observador de la informacio

Contrainfos 29 L'Observador de la informació

play
Dimarts, 11 Desembre, 2012

L'observador en aquesta edició parla sobre Puig Game Over i ens comenta el video escollit.

Contrainfos 15. L'observador de la informació

play
Dimecres, 30 Maig, 2012

Aquesta setmana, l'observador de la informació comença amb la foto de la setmana de la foto de la caixa tapant el seu logo perquè no es vegi en el mitjans durant les protestes. Aquesta es relaciona amb la denuncia que fa Cafe amb llet a la Caixa per haber retirat la seva publicitat. Finalment, es parla de la ocupació del canal 9 en les passades mobilitzacions per part del secotr educatiu com a forma de protesta per la manipulació informativa dels mass media.

Contrainfos 14. L'Observador de la informació

play
Dijous, 17 Maig, 2012

Aquesta setmana, l’observador de la informació mostra la foto de la quinzena amb la imatge de la plaça Catalunya el passat 15 de Maig.D'altra banda, s'ha centrat en la manipulació informativa i donar eines per combatre el bombardeig mediàtic que anirà sorgint en les pròximes setmanes amb exemples com l’anuari Media.cat.

Contrainfos núm. 10 L'Observador de la informació

play
Dimecres, 21 Març, 2012

Aquesta quinzena l'observador de la informació ens parla sobre l'Eurovegas i el seu projecte econòmic citant estudia de trama urbana i extraient continguts de enfocant.net, ens parla també d'una desesperant entrevista a la cadena cope realitzada a esperanza aguirre on ens parla del mateix projecte i de la seva visio sobre l'abort o les revoltes de maig entre ad'altres. Per finbalitzar podem veure el video de 8tv on al programa del Cuní i la Raola s'entrevista a la propietaria del cotxe incendiat durant la vaga d''universitaris, amb una nul.la preparacio que fa que la dona els deixi amb la boca oberta.

Contrainfos núm.9 Observador de la informació. Urdangarin i NO TAV a Itàlia

play
Dimecres, 7 Març, 2012

A l'observador d'aquesta setmana es mostra una foto de l'Iñaki Urdangarin per parlar del conflicte que gira al seu voltant i, d'altra banda, es parla sobre la manipulació informativa al voltant de les manifestacions i agressions policials realitzades a la valle di sussa a Itàlia en contra del TAV.

Contrainfos núm. 8 L'Observador de la Informació

play
Dimecres, 22 Febrer, 2012

Aquesta quinzena l'Observador de la informació ens parla de TMB i la imminent vaga de transports, de Trias i de la manipulació informativa que ens arriba des de CubaInformación.

Contrainfos núm. 7: L'Observador de la Informació: Manipulació "diario el País"

play
Dimecres, 8 Febrer, 2012

Aquesta setmana tornem amb la manipulació informativa parlant d’aquest mitjà pèssim que tenim a l’Estat espanyol conegut amb el nom de diario El País, que es dedica a explicar una realitat a conveniència de governs i interessos econòmics que perjudica a la resta de població, manipulant-la i desenformant-la. Durant l’últim temps hem observat un parell de situacions prou preocupants com per a donar-les a conèixer i reflexionar-ne. La primera d’elles la trobem el passat divendres 6 de gener quan apareixia un reportatge ple de demagògia i parcialitat sobre la “complicada y dura vida” d’una parella de grangers explotadors d’una granja de visons a Galicia, que portaven dormint feia un any al cotxe per por a les accions dels activistes animalistes.

Contrainfos núm. 4: l'Observador de la informació

play
Diumenge, 11 Desembre, 2011

Com sempre, en aquest espai es mostra la imatge més rellevant de la quinzena, en aquest cas la senyora Maria Ruiz Martos refusa la medalla d'honor de Barcelona, davant Trias. A més, en l'apartat de la manipulació informativa, es parla del anunci de telefonica i del ERE aplicat per aquests.

Contrainfos 5. Manipulació informativa a Telemadrid, l'observador de la informació

play
Divendres, 23 Desembre, 2011

L'observador de la informació analitza el cas del documental de Telemadrid sobre el que ells presenten com kale borroka a la catalana. A més, la cadena madrilenya ha rebut denuncies per la vulneració de diversos drets de les persones que hi apareixen.

Contrainfos 6 . L'Observador de la informació

play
Dimecres, 25 Gener, 2012

Anàlisi del frau d'urdangarín i de la deplorable situació actual de la monarquia a l'Estat espanyol

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.