mitjans lliures

LaTele recupera les emissions pel canal 37 de la TDT

play
Dimarts, 25 Juny, 2013

(CATALÀ) LaTele recupera les emissions pel canal 37 de la TDTUna setmana després del tancament irregular (enllaç primer comunicat) dels equips pels que emetia LaTele, es reprenen les emissions pel canal 37 de la TDT tot i que l'antic emissor pel que transmitia continua precintat.

Contrainfos 31. Amenaça als mitjans lliures

play
Dimarts, 8 Gener, 2013

Altre cop l'ajuntament de barcelona amenaça a les emisores de radio i televisio lliures de la ciutat, aquest cop sota el paraigues de la nova normativa sobre el paisatje urbà.

Contrainfos 31

play
Dimarts, 8 Gener, 2013

En aquest contrainfos comencem fent referència a la detenció de l'Alfon. Anunciem el seu alliberament i el de Rodrigo Lanza. D'altra banda, parlem del desallotjament de les dues naus industrials del carrer Zamora, de les marxes pels pressos dels dies 21 i 31 de desembre, fent referència a la situació dels interns. De l'amenaça de l'antena i la situació dels mitjans lliures i de la Gala de Latele.cat del proper dia 2 de febrer a Can batlló. D'altra banda, aquest dissabte 12 de gener, celebrarem a la Gordissima de sant andreu el 1er aniversari de Contrainfos.

MASALA, periòdic d'informació, denúncia i crítica social de Ciutat Vella

play
Dissabte, 15 Setembre, 2012

Després de 10 mesos de descans que han servit per a replantejar i repensar el projecte, el proper 15 de setembre tornarà als carrers dels barris de Ciutat Vella de Barcelona la revista Masala, donant continuïtat així a més de 10 anys d'existència. Les pàgines de la revista escrites en català, castellà, àrab i urdú han esdevingut un espai de referència per entendre el que passa a la complexa realitat del Raval, el Gòtic, la Ribera o Sant Antoni, i de com tot això es vertebra i es relaciona amb el conjunt de la ciutat.

masala.cat
twitter: @masalaCV
facebook: MasalaCiutatVella

SALVEM CONTRABANDA. Pel dret d'emissió 91.4 FM

play
Dimecres, 20 Juny, 2012

Actualmente CONTRABANDA FM, radio libre y no comercial con 21 años de historia en bcn,está amenazada de cierre por parte del la Generalitat de Catalunya. Como radio libre,y en particular como programa feminista radial, siempre hemos difundido las acciones y propuestas de esta . Ahora estamos pidiendo a todos los colectivos e individualidades, muchas de las cuales nos han acompañado en directo o telefonicamente en nuestro programa, que se sumen y difundan la siguiente campaña
http://oiga.me/campaigns/por- el-derecho-de-emision-de- contrabanda-fm
mas informaciones en castellano y catalan, en contrabanda.org
a sumarse y difundir

http://oiga.me/campaigns/por-el-derecho-de-emision-de-contrabanda-fm
HTTP://CONTRABANDA.ORG

Santiago Ramentol parla de les licències de les ràdios lliures

play
Dissabte, 19 Novembre, 2011

Declaracions de Santiago Ramentol i Massana,ex-Director General de Mitjans i Serveis de Difusi? Audiovisuals de la Generalitat per ERC 2006. Ex-Director de Ràdio Estel i actualment representant del CAC a proposta de ERC.

V Trobada de Mitjans Lliures resum fet en directa a Contrabanda

play
Dimarts, 16 Març, 2010

Despres de la 5a trobada de mitjans Lliures que es va realitzar a Barcelona. Vam anar a Contrabanda FM... i això és el que va passar! Càmera i muntatge en brut! Més transparents impossible...!

Declaracions Ramon Zallo sobre la proposta de Llei General de l'Audiovisual

play
Dijous, 10 Desembre, 2009

Ramón Zallo és catedràtic en comunicació audiovisual a la universitat del País Basc. Aprofitant la jornada de lluita pel dret a comunicar convocada pel 10 de desembre de 2009, hem pogut recollir les seves opinions i valoracions sobre aquesta proposta de llei general de l'audiovisual que ha de regular, entre d'altres coses, les llicències per a radios i televisions de l'anomenat tercer sector (radios i teles lliures, alternatives, contrainformatives...).+ info : http://medioscomunitarios.net/derechoacomunicar www.okupemlesones.org ---castRamón Zallo es catedrático en comunicación audiovisual en la universitat del País Vasco. Aprovechando la jornada de lucha por el derecho a comunicar convocada para el 10 de diciembre de 2009, hemos podido recojer sus opiniones y valoraciones sobre esta propuesta de lei general del audiovisual que ha de regular, entre otras cosas, las llicencias para radios y televisiones de nombrado tercer sector (radios y teles libres, alternativas, contrainformativas...). + info : http://medioscomunitarios.net/derechoacomunicar www.okupemlesones.org

Spot (versio 20seg) trobada Red de Medios Comunitarios a Barcelona nov.09

play
Divendres, 6 Novembre, 2009

Spot trobada de la Red de Medios Comunitarios, a Barcelona. www.medioscomunitarios.net/barcelona

Spot trobada Red de Medios Comunitarios a Barcelona

play
Divendres, 6 Novembre, 2009

Spot trobada de la Red de Medios Comunitarios, celebrada a Barcelona del 6 al 9 de novembre, al centre Hangar.
http://medioscomunitarios.net/barcelona/

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.