metro

ALL TICKETS SOLD OUT Project - "Delanada" Improv, Barcelona

play
Dissabte, 1 Desembre, 2012

Music : DELANADA delanada.es
Cinematography, Edition & Graphics: Merit Örlando

Ostia Puta Productions 2

play
Dissabte, 9 Març, 2013

Ostia Puta Productions 2 [COMPLETO]Histories de metros y de trenes.

QBITS Bostezos Cósmicos

play
Divendres, 21 Setembre, 2012

QBITS Completamente alienígenas

Contrainfos 14. Nou "yonopago" metro

play
Dijous, 17 Maig, 2012

Una nova accio de yonopago es va dur a terme a bcn i madrid, per protestar en contra les pujades abusives del preu del bitllet.

Trastorno Memetro

play
Dilluns, 26 Març, 2012

Memetro es un tipo de trastorno de la memoria, durante el cuál el individuo es incapaz de recordar que, según la normativa vigente, hay que validar el título de transporte. Memetro también es una red social de afectados por este trastorno que a través de las redes sociales como facebook (redmemetro) y twitter (@redmemetro) dan alertas de las redadas de revisores que se efectúan en la área metropolitana de la ciudad de barcelona. Memetro se está constituyendo en asociación para pagar multas de forma colectiva con las cuotas de todos sus socios. Para tod@s aquellos que sufren el trastorno: viajar sin billete nunca ha sido tan seguro. +info http://www.memetro.net/
(construido realizado por personas antónimas que sufrimos de memetro)

http://twitter.com/#!/redmemetro
http://www.facebook.com/memetro.net

Contrainfos núm. 9 . No vaga TMB

play
Dilluns, 27 Febrer, 2012

La pressió del comitè d'empresa de TMB, l'Ajuntament de Barcelona i els sindicats fa desconvocar a última hora la vaga de quatre dies acordada pels treballadors/es de metro i autobús de TMB.Es donen protestes i mobilitzacions entorn el WMC, els motius pels quals es convocava la vaga i les retallades.

Contrainfos núm 8. La nova T-11

play
Dimecres, 22 Febrer, 2012

La nova T-11 es una iniciativa per tal de donar noves solucions a la població per poder fer front a les pujades de preu abusives per part de TMB. A més, la vaga dels propers dies 27, 28, 29 de febrer i 1 de març,també es un tema a tractar.

Contrainfos núm. 7: Protestes TMB.YONOPAGO

play
Dimecres, 1 Febrer, 2012

Actualment el finançament del transport públic depèn el 60% de les administracions públiques, és a dir, dels impostos que paga la societat. La resta es paga amb la compra de bitllets i de publicitat. Amb la davallada dels viatges l’ATM, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, s’ha endeutat en un 10% i per solucionar-ho, en comptes de recorre als agents polítics, ha anat incrementant des del 2002 els preus dels transports en un 38%. Es veu però que no ha estat suficient la descabellada pujada de preus i ara han optat per començar a retallar línies.

Contrainfos 6 . vaga d'usuarisTMB 10G i 16G

play
Dimarts, 10 Gener, 2012

Després de les pujades abusives en el preu dels bitllets de transport public a la ciutat de barcelona, diferents iniciatives populars criden a la insubmissió i a la organització per tal de combatre i protestar contra la pujada de tarifes.

En aquest link trobareu informacio sobre les diferents accions dutes a terme durant les jornades de vaga:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/438075/index.php

Contrainfos 6 . Recull de noticies curtes

play
Dimecres, 25 Gener, 2012

En aquesta secció realitzem un recull de noticies curtes sense prèvia introducció per part dels presentadors. Aquesta edició de contrainfos parla de les accions dutes a terme el passat 28D dia dels inocents, de la presentació del documental del 15m realitzat pel finlandès Sakari, la mort de fraga, les protestes a manresa davant les dos morts a mans de la policia en els ultims 4 mesos, la alternativa als bitllets de metro, la nova acció d'igualdad animal...

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.