especisme

Enfoc: Helena Escoda "Visión Biocéntrica de la Historia"

play
Dijous, 26 Setembre, 2013

El programa de entrevistas "Enfoc" en el que se hablan de los diferentes aspectos que afectan a la vida de los animales, cuenta en su tercera edición con la licenciada en Historia y Posgrado en Derecho Animal en la UAB, Helena Escoda. En la entrevista se argumenta cómo se ha contado siempre la Historia desde un punto de vista especista.

Xerrada "Educación Especista"

play
Dijous, 16 Juny, 2011

Xerrada a càrrec del mestre i activista Samuel Guerrero que té com a objetiu establir el vincle que existeix entre l'educació que rebem des de petits/es, en l'àmbit familiar i educatiu principalment, i la consideració i actitud que mantenim cap els animals no humans.
Programa enregistrat per la TVAnimalista al local de la CNT | Llibreria Rosa de Foc de Barcelona el dia 17/05/2011.
Amb la col·laboració de la UPAG | upag-animal.org

FÒRUM: “Educació Especista”

play
Divendres, 8 Juliol, 2011

El programa Fòrum tracta de manera profunda la temàtica animalista des de diferents àmbits. Avui parlem de l’educació especista amb:
Toñi Ciudad, mestra
Samuel Guerrero, mestre i activista
Núria Armengol, educació en el lleure

Nedar entre els que van a matar

play
Divendres, 10 Febrer, 2012

El Grup Balfegó, empresa catalana de pescadors de tonyina, rendabilitza al màxim l’explotació dels peixos de les seves piscifactories, organitzant jornades de visita i bany entre les tonyines captives que té a l’Ametlla de Mar, a Tarragona, abans que aquests siguin assassinats per a convertir-se en menjar.

Al·legacions del PACMA al reglament de correbous

play
Dimecres, 8 Febrer, 2012

El Partit Animalista, PACMA, ha presentat al·legacions davant el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya contra el nou reglament sobre correbous, projecte de decret pel qual s’aprova el Reglament relatiu a les festes tradicionals amb toros.

Flashmob contra la caça

play
Dilluns, 6 Febrer, 2012

El passat 4 de febrer es van dur a terme, en diferents ciutats de la península, actes de protesta exigint l'abolició de la caça per considerar aquesta activitat cruel i injusta amb els animals i èticament injustificable.

Sin Piel 2011

play
Diumenge, 4 Desembre, 2011

Prop de cinquanta activistes d’AnimaNaturalis han protestat nus i amb els cossos tacats de sang contra la crueltat que amaga la indústria pelletera en l'acte Sin Piel que celebra la seva setena edició.

Charla: "Esclavitud: paralelismos y evidencies" (VOSE)

play
Dijous, 15 Desembre, 2011

Charla de Laia García Aliaga de la UPAG sobre la exposición "Esclavitud: paralelismos y evidencias" dentro de la 1ª Semana de los Derechos Animales en la biblioteca del Vapor Vell de Barcelona.

Regals especistes per Nadal

play
Divendres, 16 Desembre, 2011

Intermon Oxfam i la marca de roba “Sprinfield” treuen l’especisme al mercat en forma de regals “solidaris” o “apadrinamients”.

Xerrada: "Esclavitud: paral·lelismes i evidències"

play
Dijous, 5 Gener, 2012

Xerrada de Laia García Aliaga de l'UPAG sobre l'exposició "Esclavitud: paralelismos y evidencias" dins de la 1a Setmana dels Drets Animals a la biblioteca del Vapor Vell de Barcelona.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.