Sin Piel 2011

TVAnimalista
Domingo, 4 Diciembre, 2011

Prop de cinquanta activistes d’AnimaNaturalis han protestat nus i amb els cossos tacats de sang contra la crueltat que amaga la indústria pelletera en l'acte Sin Piel que celebra la seva setena edició.

Malgrat el fred, quatre graus de temperatura, els activistes han estat estirats a terra durant mitja hora. Mentrestant, voluntaris de l'organització repartien fulletons amb informació sobre el negoci de la indústria pelletera que cada any assassina a més de 60 milions d'animals a tot el món per a utilitzar les seves pells com peces de roba.

Visons, fures, guineus, conills, foques, llúdries, vaques, xinxilles, gossos i gats formen part de l'ampli grup d'animals que són assassinats per a convertir les seves pells en peces de vestir o accessoris de moda.

Els animals explotats en les granges pelleteres viuen amuntegats, suportant unes condicions de vida miserables, i acaben sent brutalment assassinats perquè la seva pell sigui convertida en peces de roba. “Volem que els consumidors siguin conscients de l'atroç sofriment que s'oculta darrere d'aquest negoci cruel i inhumà. A l'actualitat, amb tantes alternatives a l'hora de vestir-se, des del cotó al lli, passant pel folre polar o la microfibra, no té sentit arravatar la pell a un animal per a confeccionar peces de roba que es poden fabricar de moltes altres maneres”, assegurava Sergio García Torres, coordinador general de AnimaNaturalis a Madrid.

Des d’AnimaNaturalis es considera que si els consumidors sabessin d'on provenen les peces de vestir que normalment són exposades en botigues i grans magatzems, la immensa majoria refusaria comprar-les. En els últims anys s'està constatant un major increment en la sensibilitat social enfront del sofriment animal en general, i en particular enfront d'aquest tipus d'indústries.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.