Fira Vegana a Barcelona

Recull de Notícies
Sábado, 15 Diciembre, 2012

La Fira Vegana ha debutat a Barcelona a l’espai de creació RaiArt del barri la Ribera. Desprès de l’experiència el passat juny a Badalona els expositors han volgut apropar els productes vegans i casolans als i les barcelonines.

Pastissos, pasta fresca, mandonguilles, seitàn, embotits vegetals, sabons, i complements com polseres, bosses i cinturons de cautxú, tots elaborats amb matèries primeres vegetals i de forma artesanal, són els productes que s’han trobat a la fira.

La idea neix de la necessitat de promocionar la venda de productes vegans per encàrrec a bars evitant intermediaris entre els i les elaboradores dels productes i els consumidors, per a garantir la frescor del producte i poder ajustar els preus.

L’èxit de la fira ha superat totes les expectatives de l’organització tant en participació d’expositors com en afluència de públic. Tant és que a falta d’un parell d’hores del tancament algunes parades ja havien esgotat el gènere.

Degut a aquest èxit l’organització estudia implantar la Fira Vegana a Barcelona i estan negociant la possibilitat d’entrar a la programació estable del centre RaiArt.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.