privatització de l'aigua

L'aigua és un bé, no una mercaderia

play
Miércoles, 12 Diciembre, 2012

Resumen de la xerrada "L'àigua és un bé, no una mercaderia"

Conferència i debat la seu d'Attac-Catalunya, amb Cèsar Guia, membre de la Plataforma "Aigua és Vida".

També es va projectar el curtmetratge d'animació "La abuela grillo".

La privatització de l'aigua, amb Pedro Arrojo

play
Viernes, 10 Agosto, 2012

Pedro Arrojo, Professor Titular del Departament d'Anàlisi Econòmica de la Universidad de Zaragoza i membre del Consell Científic d'Atacc, reflexiona sobre el model de privatització de l'aigua més estès: el PPP (Partenariat Públic-Privat), amb el qual la clau de la privatització deixa de ser la majoria financera per situarse en la pròpia informació, mitjançant la gestió de totes les decisions empresarials i tècniques. Aquest model es va estenent per tot el món sota el pretext de la crisi, utiitzant l'equívoc de l'"austeritat", que no és res més que "sabotatge social".
Sobre la vase de l'aigua com a dret humà amb el qual no es pot mercadejar, Arrojo ens recorda també que l'ONU, a dia d'avui, no contabilitza en les seves estadístiques de mortalitat per impossibilitat d'accés a l'aigua el cas de les afeccions tòxiques causades per la mineria a cel obert.
attac.tv

Contrainfos núm. 10 Latele al Fòrum de l'Aigua de Marsella

play
Miércoles, 21 Marzo, 2012

El programa de l'aigua de Latele es desplaça a Marsella arrel dels Fòrums mundials de l'aigua. La privatització de l'aigua cada cop sembla estar més aprop i s'han de gestionar i crear canals per evitar-ho.

Contrainfos núm 4: Recull de notícies curtes

play
Viernes, 9 Diciembre, 2011

Aquests són els temes de les notícies curtes d'aquest número del Contrainfos;
Interbarris, diversitat funcional, economia social i solidaria, ultracatòlics vs contracatòlics, protestes contra la privatització de l'aigua, querella 27M, convocatoria "aturem l'audiencia 13-14D, marxa feminista 25N, publicació del llibre dels retweets.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.