preferents

Contrainfos 28. Acció EstafatsxlaBanka Preferents

play
Martes, 4 Diciembre, 2012

La setmana passada veiem com el col·lectiu estafatsxlabanka tornava a entrar en una entitat bancària per demanar explicacions i solucions per la problemàtica de les participacions preferents. Ja són més d'1 milió d'afectatas a tot l'Estat i cada setmana apareixen nous casos.

Contrainfos 28

play
Martes, 4 Diciembre, 2012

En aquest contrainfos parlarem del final de la vaga de fam dels treballadors de telefònica, de les accions que realitzaran els afectats de les preferents i de les retallades que afecten també als discapacitats. en l'àmbit internacional tocarem el tema de les revoltes a Egipte.

Contrainfos 22. Estafatsxlabanka al Bcn Meeting Point

play
Domingo, 21 Octubre, 2012

El passat diumenge 21 d'octubre la plataforma estafats per la banka, van accedir dins l'espai firal de plaça espanya on es celebrava el BarcelonaMeetingpoint.

Contrainfos 22

play
Martes, 23 Octubre, 2012

En aquest contrainfos parlem de la convocatoria de VAGA GENERAL pel proper 14 de Novembre, de la jornada de lluita del 31-O, de l'abordatje del vaixell ESTELLE, la manifestació de CAN VIES, l'acció del col·lectiu ESTAFATSXLABANCA dins el pavelló on es celebrava el barcelonameetingpoint i de l'aniversari del LOKAL del carrer la cera.
A l'entrevista, el professor Xavier Domenech ens parla sobre la situació general de les mobilitzacions estudiantils.

Contrainfos 15. Preferents

play
Miércoles, 30 Mayo, 2012

Tornem a parlar de LACAIXAMORDOR per parlar dels anomenats productes tòxics financers, i com aquests han fet esclatar totes aquelles persones embolicades amb les anomenades “participacions preferents” les quals havíen estat venudes com a “plaços fixes” mitjançant una informació totalment enganyosa, en detriment dels beneficis dels seus clients més fidels i confiats. Ara, plataformes com EstafaBanca estan pressionant a totes aquelles entitats estafadores, entre d’altres i de forma especial, LACAIXA.

#OccupyMordor #Caixarolada #Preferents 17M (català)

play
Jueves, 17 Mayo, 2012

A la # Caixarolada, un indignat explica la seva indignació davant del banc La Caixa.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.