okupemlesones

#CampanyaPels500 #existim

play
Lunes, 6 Mayo, 2013

Amb la #CampanyaPels500 volem aconseguir 500 persones i/o col·lectius-entitats que s'adhereixin al projecte de LaTele i ajudin a sustentar la seva autogestió. Creiem vital la importància de tenir mitjans propis per comunicar-nos i animem a tothom a poder col·laborar/participar/fer-ne us/solidaritzar-se com pugui. Si hi ha algú darrera la pantalla, digueu-nos-ho a existim@latele.catGràcies per ser-hi!

FinikitoTeAnima

play
Domingo, 31 Marzo, 2013

Finikito anima a fer-se soci de LaTele.cat

ContraInfos 20

play
Martes, 9 Octubre, 2012

En Aquest ContraInfos nº20, de la setmana del 9 al 16 d'Octubre, parlem de la massa crítica, de l'Okupació, de la vaga de TMB i de la mobilitzacio a l'Hospitalet de l'Assamblea de la Ràbia.

LTPC Piloto

play
Martes, 3 Julio, 2012

Programa piloto de LaTelePumClap, el primer programa de Hip Hop Underground en la TDT, sintoniza Latele en el Canal 37 de la frecuencia en tu TDT.

ContraInfos 17

play
Miércoles, 27 Junio, 2012

Aquest ContraInfos parlem de l'amenaça contra les ràdios lliures a Barcelona, de la lluita dels miners a Asturies, d'EstafaBanca, de la mani antirepressiva del 16J, de les protestes per l'educació, els CIE's, Eurovegas, ReraGuarda en Moviment, Europa ho ha de saber , amb l'entrevista i l'observador de l'informació

CelebraciónGoteo

play
Sábado, 23 Junio, 2012

Hemos conseguido el mínimo en el proyecto de Crowdfunding de www.goteo.org/project/latele
Ahora vamos a por el objetivo óptimo ;D
Colabora, Crea, difunde, apoya, LaTele.cat

SpotPromoLaTelepumclap

play
Martes, 19 Junio, 2012

Spot Promo de @LaTelePumClap , el programa de hip-hop combatiu de LaTele.

ApoyaMediosLibres

play
Jueves, 14 Junio, 2012

apoya medios libres, colabora con LaTele . latele.cat goteo.org/project/latele

hArtiCultura 7

play
Miércoles, 13 Junio, 2012

Setè episodi d' hArtiCultura, programa de latele.cat. En aquest episodi hi ha un reportatge de l'enterrament de la Colònia Castells amb obra de teatre, recital poètic de Carles Rebassa i graffiti. Reportatge del festival Influencers del CCB amb entrevista al director del festival i resportatge de l'acció de la PAH amb entrevista a JR i muntatge amb un tema de Lagrima de Sangre. Reportatge i entrevistes als organitzadors de l'exposició SaturArte al CSO l'Astilla. Muntatge d'una acció-performance de l'Igor de Bilbo a Plaça Catalunya amb els coloms. Reportatge de l'exposició de pintura d'en Miguel Fraile Morán a Madrid del nostre col.laborador Kontragaspi. I un video rescatat d'internet d'una acció de graffiti al carrer de l'any 2004 en contra del 22@.

laTele gotea

play
Viernes, 8 Junio, 2012

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.