notav

De la Vall de Susa a l'illa de Sicília

play
Viernes, 22 Marzo, 2013

TESTO : PICCIOTTO (Gente Strana Posse) MUSICHE : BONNOT (Assalti Frontali)

Contrainfos núm. 12 L'Observador de la informació

play
Miércoles, 25 Abril, 2012

Aquesta quinzena l'observador de la informació ens parla, de la caça d'elefants del Rei de l'estat español, dels articles d'Enric Juliana i l'arrel anarcoitalina dels disturbis a bcn, de l'opinió de manuel delgado sobre aquesta enganyifa. Per acabar ens parla de Alberto Fernández Diaz i el cas de corrupció de faldilles.

Contrainfos núm. 10 L'Audiència Nacional imputa els pastissos a Barcina

play
Miércoles, 21 Marzo, 2012

L'Audiencia Nacional imputa als activistes en contra del tren d'alta velocitat de Navarra, per llençar els pastisssos a Yolanda Barciona amb elevades penes.

Contrainfos núm. 10

play
Miércoles, 21 Marzo, 2012

Contrainfos arriba a la seva desena edició realitzant un informatiu més llarg que els anteriors, amb més contingut i múltiples mobilitzacions. Parlarem de la vaga general, de la mobilització de les dones durant la setmana del 8 de març, la impunitat policial entorn al cas 27m i molts altres, un nou desnonament aturat aquest cop, a Besos Mar. Dins les notis curtes trobem l'ocupació d'un hort a Esplugues relacionat amb el Pla Caufec, la publicació del diari Rebel·leu-vos,...

La Vall es meva !

play
Jueves, 8 Marzo, 2012

Programa realitza't per servizio publico, que analitza el devenir de les protestes notav i tota la manipulacio informativa que s'està portant a terme per criminalitzar-los.

Contrainfos núm.9 Observador de la informació. Urdangarin i NO TAV a Itàlia

play
Miércoles, 7 Marzo, 2012

A l'observador d'aquesta setmana es mostra una foto de l'Iñaki Urdangarin per parlar del conflicte que gira al seu voltant i, d'altra banda, es parla sobre la manipulació informativa al voltant de les manifestacions i agressions policials realitzades a la valle di sussa a Itàlia en contra del TAV.

Contrainfos núm. 9

play
Miércoles, 7 Marzo, 2012

En aquest contrainfos tractem la vaga d'universitats, la "no vaga de tmb", les protestes entorn al MWC, els problemes amb el PIRMI, la manipulació informativa entorn al moviment NOTAV de la Vall de Susa, el cas Urdangarín, la repressió a l'escola Lluis Vives,el vetllatori al parlament contra les retallades o l'enterrament de la colònia castells.

NO TAV - Desallotjament Chianocco 29-2-12

play
Sábado, 3 Marzo, 2012

info de www.barcelona.indymedia.org:

Expulsión de la “Baita Clarea” (una casa construida por activistas que está en el área del futuro tren de alta velocidad) y intento de homicidio en Val Susa. El sábado, hubo una manifestación pacifica de más de 50.000 personas contra la construcción de la linea de tren de alta velocidad entre Torino y Lyon, que se hizo en Val Susa al oeste de Torino. Después de la manifestacción, la policía empiezó a atacar a alrededor de 500 manifestantes que regresaban a Milán en la estación central de Torino, Porta Nuova. Esta mañana (lunes) a las 8:00 de la mañana empezó el desalojo sin aviso preliminar. Para resistir al desalojo uno de los activistas , un hombre de 37 anos Luca Abbà, subió en cima de un palo de alta electricidad. Cazado por la policía, se cayó del palo desde una altura de unos 15 metros y está actualmente en peligro de vida. El pronóstico para Luca está reservado y lo estará para las siguientes 24 horas.

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/441060/index.php +info:www.notav.info

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.