ecologia

No més Parquings a Les Planes [Contrainfos]

play
Lunes, 1 Febrero, 2016

Les Planes, gener 2016.- Veïnes autoconvocades inicien moviment per recuperar un parc pel barri, destinat a un nou aparcament.

Sobrarbe contra el Fracking [Contrainfos 91]

play
Miércoles, 14 Enero, 2015

La comarca pirinenca del Sobrarbe, Huesca, també està afectada per concessions de fractura hidràulica. Els rius i el territori perillen. Ens en parla la Laura, de l´Asamblea contra el Fracking de Sobrarbe.

(Bolivia) Lliquimuni, la amenaza del petróleo

play
Sábado, 22 Febrero, 2014

Un curt documental sobre els plans del govern d´Evo Morales per perforar pous de petroli a l´interior del Territori Mosetén, a l´Amazonia boliviana. Realitzat per companys de latele. Més info: http://alertamazonica.wordpress.com

La Vida de Caufec (Capítol 3)

play
Miércoles, 26 Diciembre, 2012

La veritable història del pla Caufec. Més informació: www.nimutsnialagabia.org

La Vida de Caufec (Capítol 2)

play
Martes, 25 Diciembre, 2012

La veritable història del pla Caufec. Segon capítol. Més informació. www.nimutsnialagabia.org

La Vida de Caufec (Capítol 1)

play
Lunes, 24 Diciembre, 2012

La veritable història del Pla Caufec. Més info: www.nimutsnialagabia.org

Collserola Ecotopia Bike Tour

play
Lunes, 9 Julio, 2012

Ecoopia Biketour és una marxa de ciclistes europeus que es dirigeixen cap al campament anuald´ecologisme radical Ecotopia. Enguany la sortida fou a Barcelona en direcció cap a Venècia.
El dia 9 de juliol sortiren de Can Masdeu i acabà l´etapa amb una paella a Kan Pasqual.

La primera etapa d´aquesta marxa ciclista, fou convocada amb el nom de "Contra Eurovegas i en defensa de Collserola". La marxa, continuà el dia següent amb l´horitzó de Venècia. Més info: http://ecotopiabiketour.net

Repsol: plom i mercuri

play
Lunes, 9 Julio, 2012

La población de Añelo, Argentina, denuncia desde hace lustros la contaminación del agua potable por las perforaciones petroleras de Repsol que rodean el pueblo. Un testimonio inédito, filmado en 2008, revela alarmantes niveles de metales pesados en la sangre, consecuencia del consumo de agua de la red. Son nuevas pruebas que engrosan el historial de delitos ambientales de la compañía y que algun dia deberá reparar

En directe :::: Matrius Verdes / Green Matrix / Matrices Verdes ::::: 17J

play
Sábado, 16 Junio, 2012

[català/castellano/english] [per difondre/para difusión/please distribute]

MATRIUS VERDES

El diumenge 17 de juny LaTele reestrenem el plató de LaTorna i tornem a emetre en directe. Estem preparant un programa de 20 a 23h del vespre amb videocoferències amb Rio de Janeiro: a la Cúpula dos Povos, amb Rio+20 i amb el Fòrum Mundial de Mitjans Lliures.

"Matrius Verdes" serà un flux a banda i banda del planeta: perquè contínuament estem gestant respostes, construint alternatives i denunciant les polítiques depredadores del sistema.
Perquè juntes analitzarem el què discuteixen a Rio+20 i com ens afectarà i descobrirem noves formes de comunicarn-nos i fer-nos fortes. De Rio a les eleccions gregues, del 29M a l'economia verda.

Per les venes del capital corre aigua: capitol ú

play
Domingo, 11 Marzo, 2012

Primer capítol de la sèrie de conflictes hídrics realitzats conjuntament per la Xarxa Nova Cultura de l'Aigua i LaTele.Per les venes del capital corre aigua.
Capítol ú: La mineria de potassa de Sallent contamina el riu Llobregat. Contaminació o Acomiadaments?

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.