denúncia

Denúncia per serofòbia

play
Martes, 3 Diciembre, 2013

Diferents entitats LGTB i de lluita contra la SIDA, han presentat davant la Fiscalia provincial de Barcelona , a la que pertany la fiscalia de Delictes d’Odi i Discriminació, una denúncia contra el Sindicat de Polícies de Catalunya.

FlashMob 2.2 Festes de Gràcia

play
Miércoles, 22 Agosto, 2012

"La Direcció de Telefónica danya el futur de l'empresa"
La plataforma "Sí, Soy Rentable", formada per treballadors i treballadores de Telefónica, va portar a terme un nou flashmob el passat 14 d'agost, coincidint amb l'inici de les Festes de Gràcia, per denunciar els acomiadaments per baixes mèdiques justificades i declarats improcedents pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.
Al voltant d'una cinquantena de persones amb les ja habituals samarretes blaves i caputxes blanques van aplegar-se per portar a terme l'acció. Portaven una gran pancarta on es podia llegir: "Telefónica despide enfermos" i "Telefónica contrata Urdangarines". Van iniciar la marxa fins a la plaça de la Vila de Gràcia, on es llegia el pregó.
Bloc: http://sisoyrentable.tumblr.com/

Oscuros Portales

play
Martes, 6 Diciembre, 2011

Documental sobre civismo, especulación inmobiliaria y prostitución en Barcelona.
"Situado en el centro histórico de la ciudad, el viejo Barrio Chino se había convertido en un suculento pastel inmobiliario. En su Frontera Norte, una legión de cívicos acuartelados en museos, universidades y centros de cultura contemporánea aguardaba a que la policía les despejase las calles de insolventes para apoderarse de ellas. En su Frontera Sur, los lugartenientes de la industria turística desembarcaban sus tropas de ociosos desde los modernos cruceros atracados en el puerto. Un asedio en toda regla había empezado, una guerra que se cebaba en las mujeres de la calle. Se luchaba casa por casa..."

Denúncia des de l'Eixample

play
Martes, 28 Febrero, 2012

Des del grup de Recreant Cruïlles sorgit de l'Assemblea de l'Esquerra de
l'Eixample hem fet aquest vídeo denunciant la situació del solar de l'antic
convent de les Germanetes dels pobres a la confluència entre els carrers
consell de cent i compte borrell.

Libera! denuncia els mercats ambulants

play
Martes, 25 Octubre, 2011

L'entitat animalista Libera! ha presentat diverses denúncies contra el altractament d'animals domèstics en mercats ambulants setmanals en diversos punts de Catalunya dins la seva campanya “Mercats Ètics”, que vol copiar la fòrmula de la Plataforma “Rambles Ètiques” que va aconseguir el tancament de les parades de venda d’animals a les Rambles de Barcelona.

Denúncies pels maltractes als detinguts de l´1 de maig

play
Jueves, 12 Mayo, 2011

braços trencats, cremades... tots els detinguts a la mani de l'1 de maig denuncien maltractes per part del mossos d´esquadra

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.