CIE

Contrainfos 111

play
Martes, 19 Enero, 2016

CONTRAINFOS 1111. Judici 1er de maigEl pasat 1 de maig de 2014 a Barcelona es van reunir 4000 personas per un Primer de Maig combatiu, independent dels sindicats dominants. Van ser detingudes 4 persones pels fets. El 14 de gener de 2016 es va fer un judici.2. Mani tancarem el CIE

El CIE no es reforma: s´enderroca 2016 [Contrainfos]

play
Martes, 12 Enero, 2016

Les morts no s´obliden, el Cie no es reforma, s´enderroca. Amb aquest lema es convocà el passat dimarts 12 de gener una concentració a les portes del CIe de Zona Franca. Les obres de remodelació d´aquest centre, estàn lucrant a empreses i la Creu Roja hi és involucrada. Recordem que en en aquest centre han mort 3 persones des de la seva inauguració l´any 2006.

Contrainfos 82

play
Martes, 17 Junio, 2014

Ultim contrainfos de la 3a temporada.Recollim les diferents accions de la campanya pel tancament dels Centre d'Internament d'Estrangers,  parlem amb la Mare d'en Sergi, detingut durant les mobilitzacions en recolzament a Can Vies; Veiem el video de la finalització de la vaga de les treballadores de panrico i per últim, tornem a tocar la problemàtica sobre les prospeccions petrolíferes.

Acció #ElCIEalCentre [Contrainfos]

play
Sábado, 14 Junio, 2014

El 14J, en el marc de la setmana de lluita contra els Centres d'Internament d'Estrangers, les fronteres, les batudes racistes i vols de deportació a tot l'Estat Espanyol, la Campanya Tanquem els CIEs de Barcelona ha realitzat dues accions.Al matí hem portat el CIE al centre de Barcelona dibuixant el plànol del CIE a la Plaça del Àngels (davant del MACBA).  L'objectiu de "Portem el CIE al cent

17ª Marxa Solidària amb les persones preses (31/12/13) BCN

play
Martes, 31 Diciembre, 2013

17ª marxa per les persones preses. 31-12-13 Barcelona

Contrainfos 64

play
Martes, 14 Enero, 2014

En aquest contrainfos parlem de la marxa de presses del passat 31D, de les mobilitzacions contra la MAT, de l'avort, la pujada de preu del transport public i de la manifestació del dissabte 11 de gener contra els CIE.

Contrainfos 62

play
Martes, 10 Diciembre, 2013

En aquest contrainfos parlem de la protesta del passat 4 de desembre al parlament de catalunya en contra dels pressupostos antisocials i el deute il.legítim. Veurem els videos realitzats per antigonia en relacio a la mort d'Alik al CIE de zona franca. El reportatge de 15mbcn.tv sobre la mort de'n Yassir.

CONTRAINFOS 43

play
Martes, 16 Abril, 2013

En aquest Contrainfos parlem de les Jornades per la "Revolució 3D", de
les el·leccions a Veneçuela, de l'escrache de la PAH del 9 d'abril, el
Flashmob contra els CIE que s'ha fet al centre de Barcelona i de la Roda
de premsa de l''Assemblea Solidària Contra els Desallotjaments del
Poblenou.

Denuncian faltas a las internas en los Centros de Internamiento para Extrangeros

play
Martes, 26 Marzo, 2013

Denuncian de faltas a las internas en los Centros de Internamiento para Extrangeros (Cie`s). 

ENLLAÇOS 2: Centres d'Internament per a Estrangers (CIE)

play
Domingo, 24 Febrero, 2013

En el segon programa Enllaços ens centrem en els Centres d'Internament per a Estrangers. Ha estat gravat a Barcelona durant el mes de desembre de 2012 en motiu de les Jornades Tanquem els CIE.Entrevista realitzada a Stefania del col.lectiu Veinticinqueundici de Milán (Italia).
Documentals: "Sobren raons. Tanquem els CIE", "Mujeres en los CIE. Realidades entre rejas", "De les naus de Poblenou al CIE de Zona Franca" i "Entre fronteiras. La valla de Melilla".
Més informació a: http://tanquemelscies.blogspot.com.es/Enllaços és un programa realitzat pel col.lectiu Dones en Rebel.lia que es difón per latele.cat i tomalatele.tv. El programa consta d'una entrevista en profunditat sobre un tema d'actualitat i el posterior visionat d'un o diversos documentals sobre la temàtica en la que s'ha centrat l'entrevista.Web: http://www.donesenrebellia.wordpress.com
E-mail: donesenrebellia@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Dones-en-Rebellia/329036730440032
Twitter: https://twitter.com/donesenrebellia

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.