CIC

Rellançament EcoXarxa Girona

play
Miércoles, 8 Abril, 2015

 Demà dimecres 8 d'abril, es presenta al local d'Escudella Solidària, la nova etapa de l'EcoXarxa Girona.  A les 7 de la tarda, Passeig d'Olot, 68. Girona.

Josep Pàmies a Aurea Social [Aurea Social - CiC]

play
Jueves, 12 Febrero, 2015

Presentació des de l'Oficina de Salut de la CiC, de Josep Pàmies en el moment actual i sobre la xerrada de 3 hores i mitja, davant de probablement més de 200 persones a la Sala Gran D'Aurea Social.Vam acabar les cadires, les de la cuina, el sofà de fora, gent per terra, Senyores assegudes al parquet prenent notes atentament...

AnimA als Cinemes Girona de Barcelona [CiC]

play
Jueves, 23 Octubre, 2014

AnimA, el primer llarg de CiC-Cinema, als Cinemes Girona de Barcelona. AnimA és Cinema Cooperatiu, Autogestionat, Transversal i Horitzontal. AnimA no et deixarà indiferent... En cartellera, avui dijous, 23 i el proper dijous, 30 als cinemes Girona de BCN a les 21:30h

Mitjans informatius i comunicació de la Cultura i les Arts [CiC - Aurea Social]

play
Jueves, 22 Mayo, 2014

Aquest dijous 22 de maig  dins del cicle de xerrades/debat del Fem-lo Comú d’AureaSocial s’ha abordat la qüestió sobre què podem fer a part del que ja estem fent per transmetre cultura? Perquè no hi ha un medi massiu alternatiu o és cafè amb llet el primer?

III Trobada Sense Fronteres de Cooperatives Integrals [CiC]

play
Domingo, 4 Mayo, 2014

Del 30 d'abril al 4 de maig, ha tingut lloc a Saragossa, la III Trobada Sense Fronteres de Cooperatives Integrals, participant-hi membres de Ci's de tota la península i França.L'amfitriona ha estat la Cooperativa Integral Aragonesa (CiAR), acollint-nos al Centre Social Okupat Kike Mur (antigua presó de Torrero)

Efervescència Social - Exposició a [Aurea Social - CiC]

play
Viernes, 25 Abril, 2014

Ahir divendres, a Aurea Social, es va innaugurar l'exposició "Efervescència Social a Barcelona, anys 20. 1909-1923" presentada per MANEL AISA PAMPOLS, director de l'Ateneu Enciclopèdic Popular.Es podrà visitar fins al proper 25 de maig, els matins de dilluns a divendres i les tardes de dilluns a dijous a Aurea Social, Sardenya 263 - Sagrada Família (BCN)

Café amb Llet - revista: presentació a Aurea Social - CiC Barcelona

play
Domingo, 13 Abril, 2014

Presentació de la Revista CAFÉ AMB LLET a Aurea Social, seu a Barcelona de la Cooperativa Integral Catalana.La Marta i l'Albano, des de la sala gran d'Aurea Social fan un repàs dels articles del primer número.

Maria Manyosa i els silencis mediàtics visibilitzats a l'Anuari Media.cat [Aurea Social - CiC]

play
Jueves, 10 Abril, 2014

Dijous 10 d’abril, 19:00 h Aurea Social - CiC Barcelona
*Xerrada/debat: Els silencis mediàtics. L’Anuari Media.cat*
Maria Manyosa: comunicadora social, col·laboradora de l’Anuari Media.cat i membre del
Grup de Periodistes Ramon Barnils.

Jubilat en vaga de fam recull signatures per recuperar l'esposa [Aurea Social - CiC]

play
Martes, 1 Abril, 2014

JUBILAT,
EN VAGA DE FAM, PER RECUPERAR LA SEVA ESPOSA

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.