Enganyifa dels de dalt

Taller dispositius mòbils IN/OUT al solar de Germanetes!

play
Dilluns, 16 Juliol, 2012

Del 16 al 21 de Juliol de 2012 es va realitzar el taller de "dispositius IN/OUT" dirigit pels col·lectius 'MAKEA tu vida' i 'Recreant Cruïlles' en col·laboració amb el 'Master de disseny, art i espai públic de l'escola ELISAVA' a les instal·lacions d'HANGAR.

Durant el taller es van projectar diferents propostes d' Objecte Barrial No Invasiu per dotar al col·lectiu que ja fa temps que reclama l'ús públic d'aquest solar d'una eina de visualització i treball per les múltiples activitats que realitzen a la cruïlla dels carrers Consell de Cent i Comte Borrell.

La jornada va acabar amb una ja tradicional paella. Et perdràs la propera? ;)

Si estàs interessat en utilitzar l'artefacte, posa't en contacte amb Recreant Cruïlles. La nostra idea és que pugui ajudar a totes les persones i col·lectius que lluiten dia a dia per una ciutat millor a aconseguir els seus objectius.

Recreant Cruïlles, junts farem nostre l'espai públic!

Caminant 24 hores al voltant d'una illa de l'Eixample per reivindicar un solar

play
Divendres, 22 Juny, 2012

El col·lectiu Recreant Cruïlles de l'Assemblea de l'Esquerra de l'Eixample (https://recreantcruilles.wordpress.com), ha organitzat una Marxa de 24 hores caminant al voltant de l'illa de les Germanetes. Ho fan per seguir reivindicant les promeses d'equipaments educatius i esportius de l'Ajuntament de Barcelona, i per protestar per un solar que porta 12 anys en desús.
La marxa, on sempre hi ha hagut algú caminat, ha durat de les vuit del vespre del divendres 22 fins a els vuit del vespre del dissabte 23, on ha enllaçat amb la revetlla de Sant Joan que el mateix col·lectiu ha organitzat a la cruïlla dels carrer Consell de Cent i Comte Borrell.

L'ajuntament destrossa l'exposició veïnal al solar de Germanetes!

play
Dimecres, 17 Octubre, 2012

Després de dues jornades en les que vam recollir el testimoni fotogràfic de les veïnes i veïns de l'Eixample amb les idees que tenien pel solar de les Germanetes propietat de l'ajuntament i en total estat d'abandonament des de fa 6 anys, vam decidir exposar les fotos que el col·lectiu IN/OUT ens havia ajudat a fer.

Per això vam demanar permís a l'ajuntament de Barcelona per a fer una exposició al mur del mateix solar però, per sorpresa nostra, un cop han vist que el que es reclamava a l'exposició no era del seu gust, només 10 dies després han destruït la feina en la que totes haviem posat tanta il·lusió.

Invitació a la penjada de cartells Inside Out a Germanetes

play
Diumenge, 7 Octubre, 2012

En motiu dels actes de la Festa Major de l'Esquerra de l'Eixample des de Recreant Cruïlles hem preparat aquesta activitat de penjada de les fotos que hem anat fent als veïns i veïnes en els diferents actes que s'han realitzat al voltant de la lluita pel solar de Germanetes.

Així doncs, us animem a venir a donar un cop de mà amb els cartells i a gaudir de la paella popular que haurem preparat (i ja en van 4!) i el concert en acústic a primera hora de la tarda per ajudar a fer-la baixar.

No hi falteu!

Primer taller informatiu sobre l'Illa de Germanetes

play
Dilluns, 5 Març, 2012

(9 de Febrer) En el taller ens vam aplegar més de 60 persones de diferents col·lectius i associacions, fent palesa la preocupació que suscita al barri la manca d’equipaments i la incongruència que suposa el fet de mantenir un solar com el de germanetes en la situació d’abandonament actual, i per a dialogar sobre les possibilitats que ofereix al barri aquest espai.

Des del grup de Recreant Cruilles volem agrair-vos a tots i totes la vostra participació en el taller, i els ànims i l’empenta que ens heu donat per a seguir endavant. Immediatament ens posarem a treballar en preparar una propera trobada per al mes vinent, en breu en rebreu la invitació.

I els nostres agraïments també als companys de Sant Antoni per aquest vídeo que han fet sobre la trobada.

PROPER TALLER: 22 DE MARÇ A LES 19H A LA CASA GOLFERICHS (Gran via, 491)

VINE I PARTICIPA!

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.