xosé quiroga

Jornada ciudadana 2013. Antigonia [Contrainfos]

play
Saturday, 11 May, 2013

11-05-2013] Jornada Ciudadana: lectura de un fragmento de la lista elaborada por United Against Racism en la que figuran 15.518 personas desaparecidas no identificadas.Participantes: Arcadi Oliveres, David Fernandez, Ada Colau, Andrés García Berrio, Marcelo Expósito, Jorge Luis Marzo y Veronika Arauzohttp://antigonia.com/

hArtiCultura 10

play
Thursday, 22 November, 2012

En aquest hArtiCultura fem un reportatge de la publicació de fotografia Piel de Foto, Entrevistem a les companyes d'una imprenta cooperativa vinculada als moviments socials, Assistim a la VI Jornada de Cinema Indígena de Barcelona, us presentem dues peces del projecte fake Zuloak desde EH, Xosé Quiroga i Daniela Ortiz ens envien una peça performance subvertint el 12 d'Octubre desde Madrid i per últim us passem una peça del Arte es Basura a mode d'avanç del proper programa.
Date added

hArtiCultura 9 - Cultura i Autogestió

play
Friday, 19 October, 2012

Primer hArtiCultura de la tercera temporada, programa original de laTele.cat. Un pograma que intenta donar visibilitat a tots els tangibles i intangibles de l'esfera de la cultura undreground, subversiva, de crítica i intervenció social. En aquest episosi trobem un reportatge i entrevista a tres membres de la Xarxa de Biblioteques Socials, de Can Batlló. Reportatge de la Fira de Tàrrega 2012, amb especial atenció a l'off de la Fira. El nostre col.laborador habitual Kontragaspy ens porta dos reportatges de fora de Barcelona, un sobre un festival sonor experimental i l'altre del tatuador Sergio Garrido. També entrevistem a la cantautora catalana Maria Rodés que acaba de treure el seu tercer àlbum "Sueño Triangular" amb un videoclip fet per Nikita Routchenko del tema "Mirall". Per acabar tenim una aportació que ens arriba de Xosé Quiroga, amb imatges molt dures gravades per ell mateix amb el resultat d' un vídeo denúncia sobre la Mascare de Srebrenic.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.