Xavi Castillo

Veriueu-ho Apocalipsi(2) "La revelació"

play
Tuesday, 18 September, 2012

Continuem amb la sèrie Veriueu-ho Apocalipsi i contem als nostres "veriuenses" d'on va sorgir l'idea de fer-se congregació catòlica. Tot va néixer amb una gran revelació que va experimentar Xavi Castillo i que Octavi & Poor's va desxifrar. També, com es habitual, fem un repàs de les noticies més destacades de la setmana que ens deixa perles com la dimissió d'Esperanza Aguirre, el vol del Rei amb un helicòpter de combat i a De Guindos demanant més "sacrificis" per a salvar el estat del benestar.

Tornen els Veriueu-ho's!!!!

play
Wednesday, 5 September, 2012

El proper dimarts dia 11 de setembre iniciem una nova temporada del Veriueu-ho, Teatre d'investigació

Veriueu-ho (20) Especial Rita Barberá

play
Tuesday, 15 May, 2012

Col·labora http://www.melopasogoma.com/ En este Veriueu-ho parlem del 15M a València, de la Mare de Déu dels Desemparats, dels actius tòxics i del somni de Rita.

Veriueu-ho (18) El somni del rei

play
Wednesday, 11 April, 2012

El rei ha demanat disculpes a tots els espanyols, però el que no sabeu es per que s'ha disculpat. Nosaltres ho hem "veriuat", hem entrat a la psique del rei i descobrim els malsons que li ha produït el seu viatge a Botswana.

Veriueu-ho (17) Elefants i bisbes

play
Tuesday, 17 April, 2012

En aquest Veriueu-ho parlem de la caça d'elefants, de les exigències dels mercats i de la mania que tenen els bisbes als homosexuals. Ara be, ho parlem a la nostra manera. Veriueu-ho!!

Veriueu-ho

play
Tuesday, 20 March, 2012

Xavi Castillo se'n va a la mascletada per veriuar que passa amb la Intifalla. A més inaugura una secció nova: Octavi & Poors, Agència de qualificació.

Veriueu-ho

play
Tuesday, 21 February, 2012

Xavi Castillo comenta amb Mònica Oltra la seva expulsió de les Corts Valencianes i les càrregues policials. I com no podia ser d'altra manera es piquen per veure qui te les samarretes més reivindicatives

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.