Un plat de carn humana

TVAnimalista
Thursday, 15 December, 2011

L'organització AnimaNaturalis ha realitzat a Barcelona un acte en el qual, amb un plat gegant amb carn humana com a principal ingredient, tracta de conscienciar a la població sobre la crueltat animal que s'oculta darrere de la nostra alimentació.

Davant el Mercat de Santa Caterina, els activistes sostenien una pancarta amb el lema “Quanta crueltat ets capaç d'empassar?”, mentre uns altres repartien fulletons informatius explicant a la ciutadania la terrible realitat que s'amaga darrera de l'explotació animal.

Segons Alba Mangado, coordinadora de Campanyes de AnimaNaturalis “Podem dur una dieta cent per cent sense ingredients animals, només cal modificar alguns hàbits alimentaris i amb això salvarem la vida a milions d'animals. Val la pena considerar aquesta opció. Sigui des d'un punt de vista ètic, nutritiu i fins i tot saludable, la veritat és que no necessitem als animals per a alimentar-nos. Avui dia fins al paladar més exigent pot trobar delicioses alternatives a la carn i a altres productes de procedència animal”.

Cada any, la indústria cárnica mata a més de 50 mil milions d'animals per a servir com menjar. Moltes d'aquestes morts es produïxen per les festes de Nadal.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.