Jornada Internacional contra Green Hill

TVAnimalista
Wednesday, 9 May, 2012

A la jornada internacional contra el centre de cria d'animals per a ser usats en vivisecció de Green Hill i contra l'experimentació animal, nombrosos activistes pels Drets Animals de diferents ciutats s'han donat cita a les ambaixades i consulats d'Itàlia de tot el món, realitzant-se protestes en més de 25 països dels cinc continents.

A l'estat espanyol s'han realitzat protestes a ciutats com Barcelona, València, Alacant, Bilbao, Madrid, Vigo i Santiago, on també s'ha mostrat la solidaritat amb els activistes detinguts a Itàlia el passat 28 d'abril davant el centre de Green Hill i on s'han lliurat cartes als ambaixadors i cònsols sol·licitant el tancament de Green Hill, la prohibició de l'experimentació amb animals en tot el territori, que compta amb l'oposició del 86% de la població italiana a aquestes pràctiques i l'absolució sense càrrecs per als activistes detinguts.

També s'han celebrat concentracions a ciutats com Lima a Perú,Guadalajara, Puebla i DF a Mèxic, Buenos Aires i San Juan a Argentina i a Montevideo, Uruguai.

A Itàlia, les concentracions han estat massives ja que s’han celebrat a multitud de ciutats com Milà, Roma, Brescia, Bolonya, Parma, Cagliari, Napols, Torí, Florència, Rimini, Bari, Livorno i Gènova, entre d’altres.

Dissabte passat, 28 d'abril, la manifestació contra la vivisecció a Green Hill es va convertir en un esdeveniment històric per al moviment de Drets Animals quan desenes d'activistes van accedir a l'interior de Green Hill, centre de cria d'animals per a experimentació situat a la localitat italiana de Montichiari, a Brescia, per a rescatar a uns 30 gossos que anaven a ser utilitzats en experiments.

Desenes de gossos van ser rescatats malgrat que després d'unes hores la policia va tancar la sortida del poble i va començar a detenir a aquests activistes arribant a capturar de nou a 7 ó 8 gossos rescatats.

Els activistes han estat posats en llibertat a l'espera de judici per alliberar de l'explotació i la mort a aquests cadells de beagles i han rebut la solidaritat i suport de multitud d'activistes de tots els països que han mostrat el seu rebuig a l'experimentació.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.