Trias

Recuperem l´Ateneu Enciclopèdic [Contrainfos]

play
Friday, 6 February, 2015

Concentració de la Campanya Recuperem l´Ateneu Enciclopèdic Popular coincidint amb la inauguració del Museu de Culture del Món, on les èlits de la ciutat no els va quedar altre remei que creuar-se amb la cultura del carrer, viva i combativa.

Contrainfos 33. L'observador de la informació. Envàs on vas?

play
Tuesday, 22 January, 2013

Aquesta setmana l'observador de la informació ens explica quins són els interessos que hi ha darrera de la campanya "envàs on vas?" i quin es el panorama del reciclatje a l'estat espanyol.

Contrainfos 33

play
Tuesday, 22 January, 2013

En aquest contrainfos parlem del fracking, de les concentracions a les seus de PP i CIU, de la manifestacio als Cie's, de la situacio amb el desallotjament del casal independentista de gracia, de la campanya envasonvas?, de trias patines, ...

Trias Patines Molt

play
Tuesday, 22 January, 2013

Contrainfos 33

TRIAS PATINES MOLT

n/a

n/a

Contrainfos núm. 9 . No vaga TMB

play
Monday, 27 February, 2012

La pressió del comitè d'empresa de TMB, l'Ajuntament de Barcelona i els sindicats fa desconvocar a última hora la vaga de quatre dies acordada pels treballadors/es de metro i autobús de TMB.Es donen protestes i mobilitzacions entorn el WMC, els motius pels quals es convocava la vaga i les retallades.

Contrainfos núm. 8 L'Observador de la Informació

play
Wednesday, 22 February, 2012

Aquesta quinzena l'Observador de la informació ens parla de TMB i la imminent vaga de transports, de Trias i de la manipulació informativa que ens arriba des de CubaInformación.

Contrainfos núm. 8

play
Wednesday, 22 February, 2012

Al Contrainfos núm. 8 de la 2a quinzena febrer 2012 xerrem de Grècia i les alternatives pupulars devant l'Estat intervingut, de la nova Reforma laboral a Espanya i les reaccions que no s'han fet esperar, protestes sindicals, la Manifestació del cas 4F, de les protestes per part de les escoles bressol, què és i quines reaccions han provocat la nova iniciativa de la T-11, la nova web de Latele.cat , on ens serà molt més fàcil compartir continguts i per fi, podrem veure l’emissió de la tdt online, entre d’altres.
Tambè coneixerem el moviment "Salvem el casc antic de Sant Andreu", l'estat del monopoli dels Mass Media, #Pensemelmomen, l'entrevista, on ens arriba una entrevista realitzada a Ben Ronan membre de Anarquistas Contra el Mur de Palestina i l’Observador de la informació amb el cas de manipulació dels mitjans entorn la propera vaga de TMB i un divertit video de Trias, a més de una manipulacio informativa des de cubainformación.

Contrainfos núm. 4: l'Observador de la informació

play
Sunday, 11 December, 2011

Com sempre, en aquest espai es mostra la imatge més rellevant de la quinzena, en aquest cas la senyora Maria Ruiz Martos refusa la medalla d'honor de Barcelona, davant Trias. A més, en l'apartat de la manipulació informativa, es parla del anunci de telefonica i del ERE aplicat per aquests.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.