TMB

Contrainfos 66

play
Tuesday, 28 January, 2014

En aquest Contrainfos presentat davant la Carbonería, parlem del procès de desallotjament al qual s'enfronta el centre i les mobilitzacions convocades.A banda, donem continuitat a les mobilitzacions en contra de les pujades del transport públic i veu a les treballadores en vaga de Panrico. Per últim anem fins a Bolivia per veure el que ha passat amb la Conamaq.

TMB

play
Tuesday, 28 January, 2014

Sota consignes com “Transport públic a preus populars!” i
“No paguem!”, diverses marxes de manifestants confluïren a l’Estació de Sants
el passat dimecres 22 de gener, havent realitzat diverses accions a les

Contrainfos 64

play
Tuesday, 14 January, 2014

En aquest contrainfos parlem de la marxa de presses del passat 31D, de les mobilitzacions contra la MAT, de l'avort, la pujada de preu del transport public i de la manifestació del dissabte 11 de gener contra els CIE.

TMB no paguem

play
Thursday, 9 January, 2014

"Cambria","serif";mso-ascii-theme-font:major-latin;mso-hansi-theme-font:major-latin;
mso-ansi-language:CA" lang="CA">El passat dijous 9 de gener a les vuit de la nit, va ser

Els treballadors de TMB es fan enrere i no anirán a la Vaga [Contrainfos]

play
Tuesday, 17 September, 2013

La plantilla de TMB es tira en darrera i aplaça les mobilitzacions i vagues presvistes per aquest mes de setembre.El passat 11 de juliol s’havia acordat per part dels diferents sindicats dur a terme una jornada de vaga el 12 de setembre i continuar amb una vaga indefinida amb aturades parcials a partir del 13 de setembre.

Contrainfos núm. 9

play
Wednesday, 7 March, 2012

En aquest contrainfos tractem la vaga d'universitats, la "no vaga de tmb", les protestes entorn al MWC, els problemes amb el PIRMI, la manipulació informativa entorn al moviment NOTAV de la Vall de Susa, el cas Urdangarín, la repressió a l'escola Lluis Vives,el vetllatori al parlament contra les retallades o l'enterrament de la colònia castells.

CRIS-IS. ¿El transporte público es un servicio o un negocio?

play
Monday, 27 February, 2012

Cris, la protagonista de esta historia, va a coger el metro como todos los días, pero por diferentes motivos, hoy decide saltarse las validadoras de pago. Un defensor del civismo establecido la delatará a un vigilante de seguridad que tratará de capturarla.

¿El transporte público es un servicio o un negocio?
¿Te parece justo el precio del billete de metro?
¿Y si no se invirtiera tanto dinero en el sistema de control de validación de billetes?
Comparte tu opinión

Et creus molt llest? A tu TMB et retallen

play
Monday, 27 February, 2012

Tu mateix...
Mentre t'apugen el bitllet i et retallen línies i freqüències de pas, Xavier Trias cobra 109.939€/any + 36.800€ per anar a dos reunions de l'AMB a l'any.

Contrainfos núm. 8 L'Observador de la Informació

play
Wednesday, 22 February, 2012

Aquesta quinzena l'Observador de la informació ens parla de TMB i la imminent vaga de transports, de Trias i de la manipulació informativa que ens arriba des de CubaInformación.

Contrainfos núm 8. La nova T-11

play
Wednesday, 22 February, 2012

La nova T-11 es una iniciativa per tal de donar noves solucions a la població per poder fer front a les pujades de preu abusives per part de TMB. A més, la vaga dels propers dies 27, 28, 29 de febrer i 1 de març,també es un tema a tractar.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.