TDT

LaTele recupera les emissions pel canal 37 de la TDT

play
Tuesday, 25 June, 2013

(CATALÀ) LaTele recupera les emissions pel canal 37 de la TDTUna setmana després del tancament irregular (enllaç primer comunicat) dels equips pels que emetia LaTele, es reprenen les emissions pel canal 37 de la TDT tot i que l'antic emissor pel que transmitia continua precintat.

Un canal TDT free i commons, lliure i comunitari

play
Tuesday, 15 May, 2012

Per què un canal col·lectiu necessita finançament col·lectiu.

El projecte cerca aportacions al finançament de les emissions del canal de televisió de LaTele (www.latele.cat/), que emet de forma auto-gestionada al canal 37 de la TDT a Barcelona (des de Plaça Espanya cap al nord fins a punts del Maresme i Granollers).

Hazte soci@ LaTele te necesita

play
Thursday, 8 December, 2011

Un canal de televisión, colectivo, abierto, popular, asambleario, sin intereses comerciales, solidario.... "UNA EXTRAÑA UTOPIA" NO, LaTele es una realidad para las miles de personas que nos siguen en la red o a través del TDT. Una realidad, si, pero una realidad difícil de llevar sol@s, es por eso que pedimos tu apoyo, 15 euros al año, colaboraciones, envíos de material, en fin que la tele es de todas, pero no se hace sola. APOYA LA TELE, APOYA LA CONTRAINFORMACION.

Informació sobre l'aturada d'emissió de La Tele.

play
Saturday, 25 June, 2011

Els equips de transmissió mitjançant els quals retransmet La Tele –televisió comunitària de l’Assemblea per la Comunicació Social (ACS)– pel canal 37 de la TDT van ser robats del seu emplaçament el divendres 24 de juny entre les 7 i dos quarts de 8 del matí.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.