sindicats

Entrevista a Diego Cañamero [Contrainfos]

play
Tuesday, 17 September, 2013

Diego Cañamero membre i portaveu del SAT, va estar a Barcelona el passat 10 de setembre en motiu de les jornades antirepressives sindicals que organitzava l'intersindical alternativa de Catalunya (IAC). Contrainfos va realitzar-li aquesta entrevista.

especial vaga 29m

play
Sunday, 25 March, 2012

En aquest video es mostra un recull de les convocatòries dels barris de Barcelona així com un breu anàlisi de la lluita sindical.

Contrainfos núm 8. Reforma Laboral

play
Wednesday, 22 February, 2012

La reforma laboral aprovada pel govern de Mariano Rajoy, ha provocat que sindicats, partits i treballadors es mostressin contraris a la mateixa. La gent, per la seva part, no ha esperat reaccions ni sindicals ni de partits, i ha sortit al carrer a protestar en contra del que creuen es un atac directe als treballadors mitjançant la submissió dels sindicats majoritaris. En aquest sentit, es van poder veure protestes tan a Madrid com a Barcelona.

Debat Sindicats pre Vaga 27G 2011 "/2

play
Tuesday, 18 January, 2011

En el marc de la propera retallada del govern socialista, els col·lectius, sindicats, moviments associatius es tornen a mobilitzar per tal de deixar ben clar que si s'ha de retallar que es retallin els sous dels banquers, que es redueixi la despesa en armaments i infinitat de gastos totalment innecessaris. Que les pensions No Es Toquen! Aquest debat enregistrat per La Tele d'okupemlesones és fruit de la proposta de Kaos en la Red de reunir els diferents sindicats del panorama català per veure quines són les posicions de cada un d'aquests. És dur i dens, 2h45minuts, que el podeu veure en dues parts però donat que no és massa usual veure un debat amb els sindicats minoritaris i els majoritaris, té el seu Què! Salut i difusió, i revolta, és clar...Okupem Les Ones!

Debat Sindicats pre Vaga 27G 2011 1/2

play
Monday, 17 January, 2011

En el marc de la propera retallada del govern socialista, els col·lectius, sindicats, moviments associatius es tornen a mobilitzar per tal de deixar ben clar que si s'ha de retallar que es retallin els sous dels banquers, que es redueixi la despesa en armaments i infinitat de gastos totalment innecessaris. Que les pensions No Es Toquen! Aquest debat enregistrat per La Tele d'okupemlesones és fruit de la proposta de Kaos en la Red de reunir els diferents sindicats del panorama català per veure quines són les posicions de cada un d'aquests. És dur i dens, 2h45minuts, que el podeu veure en dues parts però donat que no és massa usual veure un debat amb els sindicats minoritaris i els majoritaris, té el seu Què! Salut i difusió, i revolta, és clar... Okupem les Ones!

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.