Actes pel Dia Internacional dels Drets Animals

Recull de Notícies
Monday, 10 December, 2012

Amb motiu del Dia Internacional dels Drets Animals que es celebra el mateix que el Dia Internacional dels Drets Humans, diverses organitzacions han realitzat protestes en diferents ciutats de l’estat espanyol durant el dissabte 8 i diumenge 9 de desembre.

Dissabte a les 12 del migdia a la Puerta del Sol de Madrid, 400 activistes d’Igualtat Animal i altres organitzacions provinents de diversos països van sostenir a les seves mans 400 cadàvers d’animals víctimes del consum i l’explotació humana per reivindicar els seus drets.

Gats, conills, pollastres, porcs, gallines, xais … són alguns dels 400 animals que van formar part d’aquesta protesta. Recollits dels contenidors de les granges on romanien apilats o trets de l’interior de les granges on havien mort, aquests animals van passar d’haver estat explotats en vida a finalment rebutjats com escombraries.

A Barcelona la ja tradicional Marxa pels Drets Animals organitzada per Libera! va caminar per les Rambles de la ciutat reivindicant els milers de milions d’animals que són humiliats, torturats i assassinats cada any per beneficiar els interessos egoistes dels humans.

A València Defensanimal.org realitzar una concentració a la Plaça de la Verge per manifestar la seva oposició a l’ús dels animals en els múltiples àmbits en què els humans utilitzen animals de forma totalment prescindible.

L’associació animalista Fauna Lliure, va celebrar el Dia Internacional de Drets Animals amb una trobada vegana a la localitat alacantina de Petrer. En l’acte a més de convidar a una degustació vegana, es va informar i assessorar sobre el veganisme i activisme dins el moviment de drets animals. La trobada va comptar amb música en directe i participació d’altres col·lectius de la província.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.