TESTIMONIS VIOLÈNCIA POLICIAL 29M- Aibert Ortega

Que Corri la Veu
Thursday, 5 April, 2012
See video

Aibert Ortega de 29 anys, va rebre un impacte d'una bala de goma durant la manifestació de la vaga general entre el carrer Ronda Universitat i pl. Universitat

mentre intentava fugir de les càrregues policials. Es trobava participant pacíficament a la manifestació quan els Mossos d'esquadra, van començar a disparar aquests projectils apuntant directament contre les persones. Aquestes escopetes llancen projectils molt contundents a una velocitat de més de 720 km/h, que és la velocitat amb què dispara una arma de foc.

Exigim, una vegada més, que es deixi d'utlitzar aquestes escopetes per què causen ferides indiscriminades a la població, per què només agreugen els conflictes, fent que tothom es posi a córrer sense una direcció determinada, perquè Espanya és dels pocs països de la UE que les utilitza, havent-les prohibit. Més info a http://stopbalesdegoma.org/tag/noticies

Aibert Ortega, encara es troba hospitalitzat, amb tres costelles trencades i una petita perforació al pulmó.

Si tu també has estat agredit durant la Vaga General del 29M i vols denunciar-ho i lluitar contra la impunitat policial, posa't en contacte amb:

mail: denunciacolectiva29m@gmail.com blog: denunciacolectiva29M.wordpress.com
twitter: @denuncia29M

" Somos unos cuantos los agredid@s en el día 29 de marzo de 2012. ¡Estamos hart@s de impunidad policial! Nos hemos reunido preocupados por el terror causado por los Mossos que se vivió durante la huelga general en Barcelona."

PEL DRET A MANIFESTAR-NOS! PROU IMPUNITAT POLICIAL!

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.