presó

Brahim, empresonat sense saber-ne els motius

play
Friday, 29 November, 2013

La Mireia, companya sentimental del Brahim i veïna de Barcelona ens explica l'estranya detenció i empresonament del jove que des del passat dimecres 20 de Novembre es troba al centre penitenciari de Tarragona.

La Vida de Caufec (Capítol 3)

play
Wednesday, 26 December, 2012

La veritable història del pla Caufec. Més informació: www.nimutsnialagabia.org

La Vida de Caufec (Capítol 2)

play
Tuesday, 25 December, 2012

La veritable història del pla Caufec. Segon capítol. Més informació. www.nimutsnialagabia.org

La Vida de Caufec (Capítol 1)

play
Monday, 24 December, 2012

La veritable història del Pla Caufec. Més info: www.nimutsnialagabia.org

"Escola i zoo"

play
Tuesday, 9 October, 2012

Fa més de 30 anys que els zoològics són utilitzats com a recursos educatius. Centenars d'escoles programen any rere any sortides amb les que es pretén facilitar aprenentatges sobre els animals i el medi natural.
Els zoos desenvolupen programes educatius específics a cada nivell educatiu seguint el currículum i es fixen com a objectiu general aconseguir que l'alumnat que els visiten entenguin, apreciïn, respectin i estimin els animals.
Segons la UICN l'any 2011 de les 5.494 espècies de mamífers del món, 78 estaven classificades com a extingides o extingides en llibertat , 191 en perill crític, 447 en perill i 496 com a vulnerables.
Cada dia milions d'animals són morts, torturats, privats de llibertat i tractats com a objectes. És per a això que hem demanat a 4 mestres que ens expliquin quin és el paper educatiu dels zoològics.

5 de junio, 11-13 horas, concentración en la nueva cárcel de Iruñea

play
Tuesday, 5 June, 2012

Herrira, Salhaketa, Subeltz y AAVV Sanduzelai han convocado una concentración el martes 5 de junio, de 11 a 13 horas, con motivo de la inauguración de la nueva cárcel de Iruñea.

L'elefanta Bully és presentada a la premsa

play
Friday, 18 May, 2012

Conrad Ensenyat, conservador de mamífers i veterinari del zoo, ha presentat als mitjans de comunicació a la Bully, la nova elefanta que s'incorpora a la col·lecció de paquiderms a Barcelona, afirmant que Bully està tranquil·la i entrenada per a la seva transferència d'un lloc a un altre.

Barrura Begiratzeko Leihoak - Trailer - Ventanas al Interior

play
Friday, 20 April, 2012

Trailer de la pel·lícula Finestres al Interior.
Directors: Josu Martinez, Eneko Olasagasti, Mireia Gabilondo, Enara Goikoetxea i Txaber Larreategi.
Producció: Zinez.

El soterrani del zoo de Barcelona

play
Wednesday, 16 May, 2012

L’Associació Animalista Libera! i la Fundació Franz Weber han revelat les imatges de les instal·lacions interiors situades al subsòl del zoo de Barcelona davant els mitjans de comunicació.

Contrainfos núm. 3

play
Wednesday, 30 November, 2011

Latele va realitzar el passat 20 de novembre, un programa especial de seguiment de les eleccions generals. Debats, analisis, videos, entrevistes,....

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.