poblenou

Situació i convocatòries dels inmigrants del Poblenou (Contrainfos)

play
Saturday, 21 September, 2013

Resum del estat de les negociacions amb les institucions que van prometre una alternativa digna als inmigrants desallotjats al Poblenou abans de l'estiu.Convoquen a una manifestació el 21 de Setembre 18 hs a la plaça Sant Jaume per reclamar sostre, treball, dignitat i papers per tots i totes.  #21SèsDignitat  #Som300

#TV3esTRIAS. Thais Lea, afectada de la nau desallotjada de Poblenou, parla de la manipulació meditàtica a TV3

play
Wednesday, 28 August, 2013

TV3, la televisión pública catalana, emitió el día 7 de Agosto un reportaje sobre la situación de los habitantes de la Nave de carrer Puigcerdá desalojados el 24 de Agosto. Su emisión alrededor de las 2 de la tarde coincidió con la publicación dos horas antes de la rueda de prensa ofrecida por Ibrahima Seydi a los medios contrainformativos unos días antes.

Conferència sobre la situació de la nau #son300 a 13 dies del seu desallotjament

play
Wednesday, 7 August, 2013

Ibrahima Seydi, portaveu dels habitants de la nau desallotjada al carrer Puigcerdà el 24 de juliol de 2013 a Barcelona, explica la situació dels habitants i els incumpliments de les autoritats; és a dir: Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya i Delegació del Govern. 

Crónica de un Desalojo [Contrainfos - Kaosenlared]

play
Thursday, 1 August, 2013

Col.laboració de Contrainfos amb Kaosenlared que realitza el seguiment de tot el procès del desallotjament de la nau industrial del carrer Puigcerdà de Barcelona, on hi habitaven centenars de persones de diferents ètnies, en la seva majoría subsaharians.

Contrainfos 50

play
Tuesday, 18 June, 2013

Ultim contrainfos de la temporada! Parlem dels judicis a les vaguistes del 29M i als habitants de la nau Puigcerdà de Poblenou. De l'informe 2013 realitza't per l'associació Stop Bales de Goma i de les accions al Gat de Raval. Per últim, video especial resum dels 50 Contrainfos.

Contrainfos 49

play
Tuesday, 11 June, 2013

En aquets Contrainfos parlem de la inauguració del documental "4F Ni
oblit Ni perdó" al "Cinema Patricia Heras", del cas de la Mònica, una noia
de Terrassa que fou agredida per la Policia Municipal i ara s'enfronta a un procès judicial, de la jornada reivindicativa del 9 de juny a la nau ocupada
del poble nou i del Cap Sha Salut de l'Aurea Social.

Contrainfos 46

play
Wednesday, 15 May, 2013

En aquest Contrainfos parlem de la vaga dels veins i veïnes de ciutat vella contra la gentrificació, del nou espai alliberat per coordinar les diferents lluites del 15m, de les jornades organitzades per Antigonia per a recordar a les mortes en les fronteres, del inici del judici als torturadors de Quatre Camins, de la Casserolada per fer fora els mossos a la Vila de Gràcia, del festival Protesta a Vic i de la vaga general d'ensenyament el 8 de Maig.

CONTRAINFOS 43

play
Tuesday, 16 April, 2013

En aquest Contrainfos parlem de les Jornades per la "Revolució 3D", de
les el·leccions a Veneçuela, de l'escrache de la PAH del 9 d'abril, el
Flashmob contra els CIE que s'ha fet al centre de Barcelona i de la Roda
de premsa de l''Assemblea Solidària Contra els Desallotjaments del
Poblenou.

Contrainfos 32

play
Tuesday, 15 January, 2013

En aquest Contrainfos parlarem de la manifestació a Euskadi a favor dels presos vascos, el procés de desallotjament en què es troba l'altra carboneria, les accions de la PAH davant Caixa Catalunya, el nou desallotjament dels emigrants africans a poble nou i les accions contra la pujada abusiva de preus del transport públic. També farem un recull de les festes alternatives de Sant Andreu.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.