petroli

Libertate Tate versus British Petroleum [Contrainfos]

play
Saturday, 19 March, 2016

London, 19/03/2016.- Activistes del moviment Liberate Tate celebren que la companya British Petroleum retira el patrocini del museu Tate Modern. Durant anys, han estat fent accions creatives per denunciar el rentat verd d´aquesta contaminant petroliera.

No a la benzinera de Can Mas [Contrainfos]

play
Thursday, 3 December, 2015

Ripollet, desembre 2015.- Veïnes del barri de Can Mas de Ripollet, pares, mares i infants de l´Escola El Martinet s´oposen a la construcció d´una benzinera BonArea de més de 2.000 m2 amb 6 punts de subministrament de carburant, al costat mateix d´una escola.

#29N Marxa pel Clima a Barcelona [Contrainfos]

play
Sunday, 29 November, 2015

Barcelona 29/11/2015.- Convocatòria mundial de Marxes pel Clima per pressionar que la cimera del COP21 no sigui segrestada per les corporacions energètiques. Barcelona crida: "Prou Fum!"

Azerbaijan: Gas, corrupció i presó per a periodistes [Contrainfos]

play
Saturday, 14 November, 2015

Collserola, agost 2015.- Contrainfos entrevista al ciclista i periodista Yashar Khudiyev. En ruta des de Bakú cap a Sudàfrica en bicicleta, aprofitem una parada a Collserola per entrevistar-lo sobre la situació dels Drets Humans al seu país.

Entrevista al CEDIB de Bolivia [Contrainfos]

play
Thursday, 1 October, 2015

Barcelona 1 octubre 2015.- Contrainfos entrevista a Marco Gandarillas, director de la ONG CEDIB de Bolivia. després que aquesta organització hagi estat amenaçada per la seva activtat crítica amb el model exportador promogut pel govern. Más info: cedib.org, https://solidaridadcedib.wordpress.com/

Convocatoria nedada #StopProspeccions [Contrainfos 89]

play
Wednesday, 10 December, 2014

La Plataforma Aturem les Prospeccions i la Travessia Catalunya Nadant
organitzen pel 21 desembre una nedada contra les prospeccions de petroli
a la mediterrània. més info: turemprospeccions.wordpress.com/

Dame más Gas! Rap de la sobirania energètica

play
Wednesday, 1 October, 2014

Rap d´un col.laborador del contrainfos per a la Xarxa per la Sobirania Energetica

Bicicletada antipetroli a Barcelona [Contrainfos]

play
Sunday, 27 July, 2014

(27/07/2014) Bicicletada que recorre les benzineres de Repsol per denunciar lels plans de perforar en aigües profundes a Canaries.  més info: http://nooilcanarias.com

(Bolivia) Lliquimuni, la amenaza del petróleo

play
Saturday, 22 February, 2014

Un curt documental sobre els plans del govern d´Evo Morales per perforar pous de petroli a l´interior del Territori Mosetén, a l´Amazonia boliviana. Realitzat per companys de latele. Més info: http://alertamazonica.wordpress.com

Barcelona amb Canàries contra Repsol [Contrainfos]

play
Saturday, 7 June, 2014

Barceloneta, 7 de juny 2014.- Manifestació contra les prospeccions petrolíferes de Repsol a les Illes Canàries. Simultàniment, a totes les Illes i altres punts també s´han manifestat contra els plans de Repsol de perforar pous davant les illes de Lanzarote i Fuerteventura.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.