no-res

Contrainfos 5. Presentació del documental No-Res sobre la Colònia Castells

play
Thursday, 15 December, 2011

Presentació als cines Verdi del documental "No-Res, vida i mort d'un espai en tres actes" sobre la Colònia Castells, a càrreg del seu director Xavier Artigues.

Contrainfos núm. 5

play
Friday, 23 December, 2011

En aquest contrainfos es parla de les concentració davant el Centre d'Internament d'Extrangers (CIE) de Barcelona en protesta pel vulnerament dels drets de les persones migrades.
D'altra banda veurem com el consumime nadalenc desborda la ciutat de barcelona en plena crisi, la Presentació als cines Verdi del documental "No-Res, vida i mort d'un espai en tres actes" sobre la Colònia Castells, a càrrec del seu director Xavier Artigues.

[No-Res] Una pel·lícula sobre la Colònia Castells PROM

play
Monday, 17 January, 2011

[No-Res] Vida i mort d'un espai en 3 actes.
Promoció de la pel·lícula No-Res, una crònica dels últims anys de la Colònia Castells, una de les poques colònies fabrils que queden a Barcelona, que serà derruïda al llarg 2011.
Creative Commons
Producció: Metromuster + info: http://no-res.cc/estat-del-projecte/

Trailer [NO-RES] vida i mort d'un espai en tres actes

play
Thursday, 2 December, 2010

[Una altra Barcelona]La Colònia Castells és un dels pocs testimonis arquitectònics de la Barcelona industrial de principis del segle XX que queden en peu. Irònicament, aquell espai que havia servit per sotmetre millor al treballador fabril a unes condicions infrahumanes, és avui en dia un dels indrets de la ciutat amb una qualitat de vida més envejable: cases baixes amb jardí i carrerons sense t

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.