monarquia

El dia que el rei no és més rei

play
Tuesday, 3 June, 2014

Doncs el dia 2 de juny de 2014 Juan Carlos li va donar treball al seu fill Felipe, aquest va deixar de ser un aturat de llarga durada. Aquest dia la gent va sortir a la plaça Catalunya i es va enrecordar de la republika i de la independència.

Finikito, El Payaso de la Crisis - La familia real

play
Friday, 6 December, 2013

Si pensabais que los reyes eran los padres estáis muy equivocados, son los borbones!! Ya está aqui la famila numero 1 de España, la más simpatica y cercana, la familia real... by Finikito!

juan carlos, el crepúsculo de un rey

play
Wednesday, 27 November, 2013

Documental emitido por Canal+ Francia sobre el declive de la monarquía española

Contrainfos núm. 12

play
Thursday, 19 April, 2012

En aquest contrainfos post-vaga començarem parlant de la forta repressió que esta rebent la protesta social com a tal i demanem la llibertat de les tres persones que encara resten detingudes ara fa 3 setmanes.
Analitzem l'efecte i l'ús de les bales de goma i mitjans repressius de les forces policials, parlant també de les dramàtiques conseqüències com es el cas de la mort d'Iñigo cabacas.

D'altra banda parlarem també, de la reforma que es vol dur a terme al Port vell, de la mobilització de la Favb, les jornades contra les tortures, l'okupació d'un solar al barri de gràcia, la detenció del periodista de terrassa respòn Rachid Alí, l'associació feixista que pretèn obrir un local al barri del Clot...

A l'espai l'entrevista parlarem amb Gaspar de la situació econòmica actual i les reformes que s'estàn duent a terme i, a l'Observador de la Informació, es parlarà de la caça d¡elefants del rei, dels articles d'Enric juliana amb les seves arrels "anarcoitalianes" o del cas de corrupció, del candidat del PP a l'alcaldia de BCN durant molts anys, Alberto Fernández Díaz.

Contrainfos núm. 6

play
Wednesday, 25 January, 2012

En aquest contrainfos parlem de la situació actual als CIEs després de la mort d'un jove de 21 la nit del 5 de gener al CIE Zona Franca, del gaseoducte que s'està construïnt a Sabadell i que destrossa el medi ambient, de la querella 27M, de la mort d'en Fraga, del frau fiscal a Catalunya, de les movilitzacions contra la pujada de preus al transport públic (TMB), de les retallades a les escoles de sordmuts, de la monarquia i de moltes coses més.

Contrainfos 6 . L'Observador de la informació

play
Wednesday, 25 January, 2012

Anàlisi del frau d'urdangarín i de la deplorable situació actual de la monarquia a l'Estat espanyol

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.