manresa

[Contrainfos 94] 11/02/2015

play
Wednesday, 11 February, 2015

11 de febrer de 2015: Mani 4F,  Presentació Campanya Recuperem Ateneu Enciclopèdic, Acte anti-represiu 6F a Cotxeres, Pres en Vaga de Fam, Concentració Poble Kurd, Trobada Antifracking, Judicis Can Vies, Pallissa dels Mossos al Forat, Jo també tinc Camping Gas, Quart edifici recuperat a Manresa per la PAH

Defensem La Sèquia [Contrainfos]

play
Thursday, 21 November, 2013

Setmana de lluita a Manresa en defensa de l´Ateneu Popular La Sèquia.Una quarantena de tendes de campanya omplen la Plaça Major de Manresa des del passat diumenge a la tarda. Des de l'Ateneu hem escollit aquesta via per tal de portar el procés judicial més enllà de les quatre parets de l'edifici i fer-ne partícips a tota la ciutadania de Manresa.

Lipdub de l'Ateneu La Sèquia (Manresa)

play
Wednesday, 24 April, 2013

NARCOREINCIDENTES a la sala STROIKA

play
Monday, 2 July, 2012

Segón concert d'aquesta formació, dins el XD festival que es va fer a la sala stroika de Manresa....

NARCO i REINCIDENTES al XD FESTIVAL

play
Saturday, 2 June, 2012

Concert celebrat el 2 de juny a la sala STROIKA de Manresa en el transcurs de3l XD Festival....

ANTI-PATIKS al XD festival

play
Saturday, 2 June, 2012

Concert realitzat el 2 de juny dins el XD festival celebrat a la sala STROIKA de Manresa...

LOS CHIKOS DEL MAIZ

play
Saturday, 2 June, 2012

Concert realitzat el dissabte 2 de juny a l'escenari exterior del XD festival de la sala STROIKA de Manresa...

Contrainfos11. Atac feixista a Manresa

play
Saturday, 24 March, 2012

Atac que va perpetrar un grup organitzat d'extrema dreta divendres a la nit contra joves que esperaven per a accedir a l'interior de la sala Stroika de Manresa, on poca estona després havia de començar un concert dels grups de música antifeixistes KOP i Non Servium. El grup ultradretà va aparèixer de cop i volta des d'una de les cantonades del polígon industrial, a peu, encaputxat i fortament armat amb pals de ferro i bengales. Segons han detallat testimonis presencials, es tractava d'un grup d'entre 15 i 20, força corpulents i molt ben organitzats. Van cridar en diverses ocasions: "Sieg Heil" –expressió molt utilitzada al règim de Hitler– i "guarros", un fet que reforça la tesi de l'agressió neofeixista. Van posar les bengales enceses a terra, a tres metres de distància una de l'altra, per tal de generar un escut de protecció que els permetés actuar amb més impunitat. Tres joves apallissats i intent d'incendiar un vehicle amb altres joves a dins Tres joves d'uns 20 anys d'edat van ser les seves víctimes, sembla que del tot aleatòries. Cops de barra de ferro i puntades de peu durant prop de dos minuts, després van sortir corrent fins al carrer de darrera, on sembla que tindrien els vehicles aparcats per a l'escapada. Durant l'atac també van intentar ferir un altre grup de joves que eren dins d'un vehicle, llançant al seu interior bengales per tal d'incendiar-lo. El resultat fou dramàtic. Un jove ferit molt greu que va quedar estés a terra inconscient –amb pèrdua abundant de sang a conseqüència de les greus ferides al cap–, i que ara es troba a l'UCI de l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa, un altre ferit de consideració però que evoluciona favorablement a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, i un tercer que va patir ferides més lleus i que va ser donat d'alta. Mossos d'Esquadra ha informat que investiguen una pista dels agressors però, de moment, han qualificat els fets com a "baralla" i no han donat cap detall de les pesquises policials.

NON SERVIUM a la sala Stroika part 2

play
Friday, 23 March, 2012

Concert realitzat a la sala stroika de Manresa el 23 de Març enmarcat dins la gira ANTIFA KOMBAT TOUR que realitzen NON SERVIUM i KOP...

NON SERVIUM a la sala Stroika

play
Friday, 23 March, 2012

Concert que es va celebrar el divendres 23 de març a la sala stroika de Manresa, dins la gira ANTIFA COMBAT TOUR que la fan conjuntament amb els KOP.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.