La Caixa

Estafabanca al Parlament - La nostra gent gran ens necessita.

play
Monday, 16 July, 2012

El passat 16 de Juliol es va iniciar la comissió d'investigació al Parlament de Catalunya per tractar el tema de les Accions/Participacions Preferents. La Plataforma Estafa Banca va convocar a totes les persones estafades a les portes del Parlament per exigir respostes i mesures davant la situació de precarietat en la que moltes de les nostres persones grans s'han quedat després de patir una de les majors estafes bancàries dels últims temps. Un vídeo amb quatre testimonis que no poden deixar a ningú/na indiferent.

Link de la notícia al blog d' Estafa Banca.
http://estafabanca.blogspot.com.es/2012/07/una-comision-de-investigacion...

T'HO HAN EXPLICAT A TV3?

play
Saturday, 19 May, 2012

FIRMA LA PETICIÓ: http://chn.ge/Lj8LdQ

TV3 és una televisió pública que sempre s'ha caracteritzat pel seu rigor informatiu. Com a espectadors i ciutadans ens sentim decebuts pel silenci mediàtic al que estem essent sotmesos. Considerem que la concentració davant de la seu central de "la Caixa" (Av. Diagonal 621-629), que porta ja més de 4 dies de forma ininterrompuda i amb milers de participants, té la suficient trascendència com per no ser obviada pels serveis informatius de la nostra televisió pública. Aquest esdeveniment no ha deixat de ser notícia a les xarxes socials i a altres mitjans des del dia 15 de maig, a part d'haver estat diversos cops Trending Topic Estatal a Twitter. Sospitem que la actual directiva de TV3 pot tenir alguna cosa a veure amb aquesta desinformació: Eugeni Sallent ha estat director general de Radiocat XXI (RAC1 / RAC105), propietat del Grup Godó. El Comte Javier Godó Muntañola és membre del Consell d'Administració de CaixaBank des de l'any 2005. És també Vicepresident tercer de "la Caixa", Conseller de VidaCaixa Grupo i membre del Patronat de la Fundació "la Caixa".

Luis quiere ser bankero

play
Saturday, 12 May, 2012

30 años despues de que el PSOE ganara las elecciones generales en españa, prometiendo entre otras cosas NACIONALIZAR LA BANCA,

Por fin llegan las socializaciones de las deudas, por fin BANKIA es de TOD@s

Flo6x8 Barcelona: Esto no es crisis, se llama capitalismo' rumba catalana

play
Wednesday, 8 February, 2012

Acción rumba catalana en una oficina de La Caixa en Barcelona

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.