itàlia

Manifestació NO MUOS 30M

play
Saturday, 30 March, 2013

Manifestació del moviment NO MUOS a Niscemi, Itàlia. 30 de març del 2013  NO A LA BASE MILITAR NORD-AMERICANA!!

Contrainfos 26 Vaga General 14N Madrid i la resta d'Europa

play
Tuesday, 20 November, 2012

Vaga General 14N Madrid i la resta d'Europa: Portugal, Italia, Bélgica, Gècia, Alemanya.

n/a

Contrainfos núm. 12 L'Observador de la informació

play
Wednesday, 25 April, 2012

Aquesta quinzena l'observador de la informació ens parla, de la caça d'elefants del Rei de l'estat español, dels articles d'Enric Juliana i l'arrel anarcoitalina dels disturbis a bcn, de l'opinió de manuel delgado sobre aquesta enganyifa. Per acabar ens parla de Alberto Fernández Diaz i el cas de corrupció de faldilles.

El cos de les dones (Il corpore delle done)

play
Friday, 14 January, 2011

EL COS DE LES DONES és el títol del nostre documental de 25 minuts sobre l'ús del cos de la dona a la televisió. Comencem d'una urgència. La constatació que les dones, les dones reals, estan desapareixent de la televisió i que són reemplaçades per una representació grotesca, vulgar i humiliant. La pèrdua ens sembla enorme: la cancel·lació de la identitat de les dones passa sota la mirada de tots, però sense que hi hagi una reacció adequada, ni per part de les dones mateixes. A partir d'aquí, es va obrir camí la idea de seleccionar les imatges televisives que tinguessin en comú la utilització manipuladora del cos de les dones per explicar el que està passant no només a qui mai mira la televisió, sinó a qui la mira, però "no veu ". L'objectiu és interrogar-se i preguntar sobre les raons d'aquesta cancel · lació, un veritable "pogrom" del qual som tots espectadors silenciosos. Després, el treball va posar de relleu la cancel · lació dels rotros adults a la televisió, l'ús de la cirurgia estètica per cancel · lar cada petjada del pas del temps i les conseqüències socials d'aquesta remoció.
Traducció de Chiara Bagnoli

----

EL CUERPO DE LAS MUJERES es el título de nuestro documental de 25 minutos sobre el uso del cuerpo de la mujer en la televisión. Empezamos de una urgencia. La constatación que las mujeres, las mujeres reales, están desapareciendo de la televisión y que son reemplazadas por una representación grotesca, vulgar y humillante. La pérdida nos parece enorme: la cancelación de la identidad de las mujeres ocurre bajo la mirada de todos, pero sin que haya una reacción adecuada, ni por parte de las mujeres mismas. A partir de aquí, se abrió camino la idea de seleccionar las imágenes televisivas que tuvieran en común la utilización manipuladora del cuerpo de las mujeres para contar lo que está pasando no sólo a quien nunca mira la televisión, sino a quien la mira, pero "no ve". El objetivo es interrogarse y preguntar sobre las razones de esta cancelación, un verdadero "pogromo" del cual somos todos espectadores silenciosos. Luego, el trabajo puso de relieve la cancelación de los rotros adultos en la televisión, el uso de la cirugía estética para cancelar cada huella del paso del tiempo y las consecuencias sociales de esta remoción.
Traduccion de Chiara Bagnoli

La Vall es meva !

play
Thursday, 8 March, 2012

Programa realitza't per servizio publico, que analitza el devenir de les protestes notav i tota la manipulacio informativa que s'està portant a terme per criminalitzar-los.

Contrainfos núm.9 Observador de la informació. Urdangarin i NO TAV a Itàlia

play
Wednesday, 7 March, 2012

A l'observador d'aquesta setmana es mostra una foto de l'Iñaki Urdangarin per parlar del conflicte que gira al seu voltant i, d'altra banda, es parla sobre la manipulació informativa al voltant de les manifestacions i agressions policials realitzades a la valle di sussa a Itàlia en contra del TAV.

NO TAV - Desallotjament Chianocco 29-2-12

play
Saturday, 3 March, 2012

info de www.barcelona.indymedia.org:

Expulsión de la “Baita Clarea” (una casa construida por activistas que está en el área del futuro tren de alta velocidad) y intento de homicidio en Val Susa. El sábado, hubo una manifestación pacifica de más de 50.000 personas contra la construcción de la linea de tren de alta velocidad entre Torino y Lyon, que se hizo en Val Susa al oeste de Torino. Después de la manifestacción, la policía empiezó a atacar a alrededor de 500 manifestantes que regresaban a Milán en la estación central de Torino, Porta Nuova. Esta mañana (lunes) a las 8:00 de la mañana empezó el desalojo sin aviso preliminar. Para resistir al desalojo uno de los activistas , un hombre de 37 anos Luca Abbà, subió en cima de un palo de alta electricidad. Cazado por la policía, se cayó del palo desde una altura de unos 15 metros y está actualmente en peligro de vida. El pronóstico para Luca está reservado y lo estará para las siguientes 24 horas.

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/441060/index.php +info:www.notav.info

Contrainfos núm. 7

play
Wednesday, 8 February, 2012

El Contrainfos arranca la setena edició amb les protestes per les retallades i la gran manifestació del 28G. Parlem de les protestes al Cap de la Guineueta, de la nova posició de l'Audiencia Nacional en vers el cas dels fets al Parlament, del tancament de megaupload, de les protestes en favor del tancament de CIES, de l'Ateneu la Flor de maig, del Garganter i les protestes de TMB, del yonopago, la manifestació anticatólica i per l'avortament lliure i gratuït...

Contrainfos 5. Itàlia: Violència Xenòfoba, l'observador de la informació

play
Friday, 23 December, 2011

Itàlia viu episodis de violència xenòfoga.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.