indignats

Ensayo de una revolución

play
Monday, 18 February, 2013

Esta es la historia de lo que sucedió en una pequeña plaza de una pequeña ciudad: Cádiz, donde voces y rostros anónimos coincidieron para expresarse, compartir ideas y esperanza, construir alternativas pacíficas a un sistema en declarada crisis. Personas que pasan de la idea a la acción y consiguen cambios reales para el pueblo. Una sinfonía de miradas, emociones, cacerolas, poemas, humor, valses canallas y, sobre todo, personas. Tras lo acontecido el 15 de mayo de 2011, cientos de miles de ciudadanos toman las plazas de España y se organizan en asambleas populares. Los medios de comunicación hablan de «indignados», el movimiento se expande al resto del mundo. Este documental es un ejemplo local de una revolución global.

Comunicat ràdio 15M de 2012

play
Tuesday, 15 May, 2012

El 15M de 2012, una vuitantena de persones va entrar a les instal.lacions de Catalunya Ràdio i RAC1, a l'avinguda Diagonal de Barcelona.

Preparando 12m15m Barcelona. #yovoy12m

play
Thursday, 10 May, 2012

Colaboración de Latele para LaTuerka TeleK de Madrid, donde se realiza una noticia recogiendo las sensaciones previas a las movilizaciones del próximo 12 y 15 de mayo, en plaza catalunya y el parc de la Ciutadella durante distintas ruedas de prensa.

#AcampadaBCN Records del 2011 per al 2012 #12M15M

play
Monday, 16 May, 2011

Pràctica d'antropologia audiovisual crítica: vídeo en el qual es pot veure i escoltar alguns dels moments copratgonitzats per les persones que el 16 de maig del 2011 van decidir passar plegades la nit al ras, a Plaça Catalunya. En solidaritat pels més afectats per la crisi i per les injustícies socials que estem patint tots i totes. Vam dormir i vam somiar un cop més. Somiant que a l'endemà podríem sentir més aprop una nova revolució del poble d'aquí i ara mateix. El dimarts 17 es van despertar a ple sol, sabent que els companys i companyes de Madrid havien estat ja desallotjats de la Plaza del Sol. Començava un nou dia amb moltes esperances ficades amb el que pogués passar a continuació... I el somni encara continua! Així que anima't i vine a Plaça Catalunya, que tot està per fer, tot és possible... i juntes ho podem tot! Més info: http://acampadabcn.wordpress.com/

LA MUNTANYA INVISIBLE

play
Tuesday, 17 April, 2012

los vecinos de la muntanya de barcelona hablan. sus revindicaciones en "La Muntanya Invisible

Les comunicacions internes de la policia durant l'operatiu a Plaça Catalunya el 27-M

play
Friday, 27 May, 2011

Surten a la llum les comunicacions que els Mossos d'Esquadra van mantenir durant l'intent de desallotjament de la Plaça Catalunya de Barcelona, el 27 de maig de 2011.
http://www.setmanaridirecta.info/noticia/%E2%80%9Cgenerem-panic-no-els-t...

Contrainfos núm 9. Errades del contrainfos passat

play
Wednesday, 22 February, 2012

En aquest apartat del contrainfos es rectifica una errada informativa que es va cometre al programa passat entorn a qui havia convocat les jornades de " Pensar el moment" celebrades a Can Batlló.

Contrainfos núm. 9 Veïnes irrompen ple districte de Gràcia

play
Wednesday, 29 February, 2012

El passat dimecres 29 de Febrer de 2012 un grup de veïnes del barri de Gràcia irrompen al Consell Plenari sota els crits " Ningú ens representa".

El moviment de les indignades prepara les mobilitzacions del 15-O

play
Saturday, 1 October, 2011

http://www.setmanaridirecta.info/node/470

L'assemblea general del 15-M de dissabte 1 d'octubre va posar de manifest l'amplitud de les lluites al sector sociosanitari. Es va voler incidir en la necessitat de "coordinar les lluites socials" i d'estendre-les arreu del territori. El Global Revolution Day, jornada d'accions arreu del món que tindrà lloc el dia 15, prendrà el pols al moviment dels indignats i les indignades després de l'aturada vacacional.

Marcha Popular Indignada - Caminante No Hay Camino - Ruta NorOriental

play
Friday, 22 July, 2011

Video resumen de algunas vivencias de la Marcha Popular Indignada - Ruta NorOriental en su paso por Tarragona y Teruel. La Marcha Popular Indignada es una caminata de más de 15 rutas y sub-rutas procedentes de toda la península que confluirá el día 23 de julio en Madrid. Los indignados recogen el testimonio de la gente de los pueblos y ciudades por donde pasan para llevarlo a la capital. Así se hace una asamblea-coloquio con la gente de la zona.. Nos queda mucho camino por hacer !!! + info: http://www.youtube.com/user/mpindignada http://marchapopularindignada.wordpress.com/

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.