immigrants

El CIE no es reforma: s´enderroca 2016 [Contrainfos]

play
Tuesday, 12 January, 2016

Les morts no s´obliden, el Cie no es reforma, s´enderroca. Amb aquest lema es convocà el passat dimarts 12 de gener una concentració a les portes del CIe de Zona Franca. Les obres de remodelació d´aquest centre, estàn lucrant a empreses i la Creu Roja hi és involucrada. Recordem que en en aquest centre han mort 3 persones des de la seva inauguració l´any 2006.

Paralitzat el #macrodesallotjament, però la guerra continua!

play
Monday, 16 July, 2012

Gairebé 300 persones sobreviuen a la nau okupada del carrer Puigcerdà 127 de Barcelona, al barri del Besós. Aquest video va ser grabat per tres persones diferents durant la jornada de resistència d'ahir i avui la jutge ha aplaçat temporalment el desallotjament.
Des de les assembles de barri, els veïns i els "supervivents" de la nau Josep Pla ens intentem acostar i entendre la situació. Entre l'actual context de crisi, les complexitats de la situació dels migrants, i la resistència dels més desafavorits seguim apostant pel #suportmutu . Ànims i felicitats a totes les lluitadores.

Contrainfos 5. 18-Desembre dia internacional pels drets de les persones migrades 2011

play
Sunday, 18 December, 2011

Concentració davant el centre d'internament d'extrangers (CIE) de Barcelona en protesta pel vulnerament dels drets de les persones migrades.

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.