galicia

Contrainfos 23. L'Observador de la informació

play
Tuesday, 30 October, 2012

En aquesta edició de l'Observador de la Informació, parlarem sobre la manipulació de dades ver les eleccions gallegues, de les propostes de canvis en el codi penal, de la situació dels companys de cafeambllet i per finalitzar veurem un video amb un toc d'humor.

Contrainfos núm. 4: Detencions d'Igualdad animal i Ecoanimal

play
Wednesday, 22 June, 2011

12 activistes en defensa dels animals van ser detinguts i acusats d'ecoterroristes. Eneko, portaveu d'Igualdad animal, ens explica els incomprensibles fets i la criminalització del moviment.

Mani Vaga General a Galicia contra les retallades

play
Monday, 31 January, 2011

Imatges de la mani de galicia extretes de youtube,com usuari muchamufa

XI Marxa a la presó de Teixeiro (Galiza)

play
Saturday, 8 January, 2011

Autor/a: ; Unión Libertaria O pasado sábado 8 de xaneiro celebrouse a XI Marcha á prisión de Teixeiro. A anterior convocatoria anti-carceraria non se levou a cabo pola prohibición da Subdelegación do Governo da Coruña, por iso desta vez decidiu facerse sen pedir autorización.Nesta peza, elaborada pola Unión Libertaria de Ferrol, podemos ver como un membro da Garda Civil rexistra cunha cámara de vídeo ás persoas que acudiron solidarizarse e reclamar os dereitos daquelas que están tras os muros.Crónica da marcha na revista Abordaxe! + info: http://unionlibertaria.org/ul/ i www.galizacontrainfo.org

Manifestació contra el desallotjament de la Casa d'Atocha: Un desallotjament milers d'okupacions! (La Corunya)

play
Tuesday, 14 December, 2010

Centenars de persones van acudir a la manifestació convocada contra el desallotjament d'espai okupat la Casa d'Atocha. La marxa va sortir del Camp de Mart per recórrer els carrers del centre, i va acabar amb ambient festiu al voltant del carrer principal on hi ha la okupa d'Atocha. notícia de Galiza Contrafinfo http://www.galizacontrainfo.org/ ------ Manifestaçom contra o desalojo da Casa das Atochas: um desalojo, mil okupaçons! (Corunha) Centos de pessoas acudirom à manifestaçom convocada contra o desalojo do espaço okupado da Casa das Atochas. A marcha saiu do Campo de Marte para percorrer as ruas do centro da cidade, e rematou com ambiente de festa nos arredores da rua Atocha Alta onde está a okupa.

Manifestació en repulsa de la visita del Papa. "Eu nom te espero" Galiza

play
Tuesday, 9 November, 2010

Video de les companyes de Galiza Contrainfo (http://galizacontrainfo.blip.tv):Les manifestacions a Galiza han sigut molt reprimides en aquest video podem veure una mostra. Manifestaçom de rechaço à visita do Papa "Eu nom te espero" (violência policial contra a liberdade de expresion)

Vaga General 29-S a Vigo

play
Wednesday, 29 September, 2010

Greve geral 29-S em Vigo // ; http://galizacontrainfo.blip.tv/

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.