escola

"Escola i zoo"

play
Tuesday, 9 October, 2012

Fa més de 30 anys que els zoològics són utilitzats com a recursos educatius. Centenars d'escoles programen any rere any sortides amb les que es pretén facilitar aprenentatges sobre els animals i el medi natural.
Els zoos desenvolupen programes educatius específics a cada nivell educatiu seguint el currículum i es fixen com a objectiu general aconseguir que l'alumnat que els visiten entenguin, apreciïn, respectin i estimin els animals.
Segons la UICN l'any 2011 de les 5.494 espècies de mamífers del món, 78 estaven classificades com a extingides o extingides en llibertat , 191 en perill crític, 447 en perill i 496 com a vulnerables.
Cada dia milions d'animals són morts, torturats, privats de llibertat i tractats com a objectes. És per a això que hem demanat a 4 mestres que ens expliquin quin és el paper educatiu dels zoològics.

FlorKlórica (Escuela Libre de Comunicación DateCuenta)

play
Sunday, 16 September, 2012

Este fue el trabajo resultante los alumnxs de nuestra escuela libre en una masterclass de iluminación avanzada de fotografía de cuerpo (desnudo). Arte en estado puro con el transformista "Adrián" y la maquilladora Francis Bodí. Las inscripciones 2012/2013 están abiertas. www.datecuenta.org/escuelalibre

Rap ! 4 Anys de Silenci, 4 anys esperant l'escola CEIP Meditarrànea

play
Monday, 16 May, 2011

L'ampa del ceip meditarrania porta anys mobilitzant-se per una escola digne. Sembla que a l'ajuntament durant 4 anys no li ha importat res. Però veïns, amics i companyes s'uneixen a l'ampa amb aquesta festa i rap!
http://ampaceipmediterrania.blogspot.com/

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.