ecologistes en acció

Barcelona crida Nunca Mais [Contrainfos]

play
Sunday, 1 December, 2013

Barcelona, 1 desembre 2013. Concentració sorollosa contra la sentència absolutòria dels responsables del Prestige. Onze anys després de la major catàstrofe ambiental galega, milers de persones es manifesten a diferents ciutats de Galícia i el món contra la impunitat ambiental, exigint que els responsables polítics de la nefasta gestió de l´accident no s´espolsin les culpes. Nunca Mais.

¿Dónde pongo mis ahorros?

play
Friday, 8 June, 2012

Charla-coloquio a cargo de
Óscar García, de Coop57, y Vicente González, de Fiare, donde explican como
funcionan hoy por hoy las bancas éticas.Organiza: Hadiqa en la red.Apoyan: 15Msanlucar, Ecologistas en Acción, La Borraja y el SAT (sindicato andaluz de trabajadores).

Contrainfos 30 I Seminario de Dinamización Local Agroecológica

play
Tuesday, 18 December, 2012

I Seminario de Dinamización Local Agroecológica, realitzat per Ecologistes en Acció i Asac: associació per la Sobirania Alimentària a Catalunya

Contrainfos 25 - 10 anys de la catàstrofe del Prestige

play
Sunday, 11 November, 2012

Concentració de denúncia i memòria de la catàstrofe del Prestige a la platja de la Barceloneta-Barcelona. Durant l'acte s'han llençat al mar 10 clavels blancs per cada any passat des de que va tenir lloc la catàstrofe que va provocar la marea negra l'any 2002.

Organitzat per: Repsol Mata, Greenpeace, Ecologistes en Acció, Canaris/es contra les Prospeccions Petrolíferes, Voluntaris Sense Fronteres, Plataforma Nunca Máis de Catalunya

Resum Programa: Matrius Verdes

play
Sunday, 17 June, 2012

Què té a veure l'economia verda i la repressió del 29S? Que té a veure Grècia i els indígenes? Que té a veure LaTele, Ràdio Bronka, el decreixement o EuroVegas?
Aquí un resum de: Matrius Verdes, el programa especial de diumenge passat amb conexions amb Rio de Janeiro.
De Reraguarda en Moviment als ecologistes, dels mitjans alternatius a la mineria de León.
Volem i necessitem seguir fent LaTele.
Fés la teva donació a LaTele en mà o a través de www.goteo.org/project/latele

Primer dia al Fòrum Mundial de l'Aigua

play
Monday, 12 March, 2012

Primer dia al Fòrum Mundial de l'Aigua (que no organitza la ONU sinó el corporate lobby el Consejo Mundial del Agua). Desplegament policial exagerat si ho comparem amb altres FMA (excepte el d'Istambul fa 5 anys) que acaba amb la retenció d'alguns dels participants acreditats. Observacions del Circ des de dins i fora els pavellons. Això comença o.... Quan acaba? Seguirem informant!
----------------
Primer dia des del Foro Mundial del Agua (que no organiza la ONU si no el corporate lobby el Consell Mundial de l'Aigua). Despliegue policial exagerado si lo comparamos con otros FMA (excepto el de Istambul hace 5 años) que acaba con la retención de algunos participantes acreditados. Observaciones del Circo desde dentro y fuera los pavellones. Esto empieza...o ¿Cuando acaba? Seguiremos informando!

Creative Commons - 2011 LaTele - Copia, enganxa, modifica.